Cumartesi, Mart 17



seni kendime yasakladım

arkadaşımın arabasına bindiğimde asabım çok çok bozuktu. işler yolunda gitmiyordu ve yine acil çözümler bulmam gerekiyordu. "boşver" dedi arkadaşım, "bak sana ne dinleteceğim". duman'ın "beni yak" şarkısını açtı, ilk kez dinliyordum bu cover'ı. çok şaşırdım, yani işte nefis bir bateri solosuydu, ne var bunda . sesi sonuna, sonuna kadar açtı. arabanın küçücük içi sesle zonklamaya başladı. nefisti.

çalışırken gerginleşmişsem, işler aceleyse ve patron beni sıkıştırıp duruyorsa prodigy dinlemeyi severim. Evet, tabi, kulaklıkla. bazen ölü kadar kendimden geçmişsem bugünkü gibi, yukarıdaki şarkılar da iyi geliyor. tuhaf, eyvallahsız, küfürbaz duygular ayaklanıyor içimde. üflesem dünyayı döndürür, sabah da elimi uzatıp, güneşin doğmasını sağlarmışım gibi ya da. bilmiyorum, asabım bozuk.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

yasaklar cekicidir sayin peri yasakladim dersiniz bi de bakmissiniz icinize en derine "saklamissiniz" takildigimiz seylerle barismayi denesek...
saygilar

Adsız dedi ki...

Umarim en kisa surede gecer bu asap bozuklugu :/

Zeynep B. dedi ki...

arka arkaya gelen olumsuzluklar sebep olmuştur umarı bu asap bozukluğuna. gelir geçer mutlaka...
Bugün sabah Will Smith'in son filmi The pursuit of Happiness filmini seyrettim. Karşıma çıkan olumsuzluklarla başa çıkma konusunda gösterdiğim performansımı bir kere daha irdelemem gerektiğini düşündüm.
Filmi seyretmenizi tavsiye ederim...

Adsız dedi ki...

yasaklasakta mı saklasak, yasaklamasakta mı saklasak?..
:) sayın anonim, takıldığım her şeyle barış içindeyim. barış içinde olmadığım şeylere hiç takılmamak gibi tuhaf yeteneklerim var.

hem anonim olarak imza atan, hem de kendinden 3. çoğul şahıs olarak bahseden kişi sadece siz olabilirsiniz. sizi tanıyorum.

Adsız dedi ki...

sevgili zeynep, daha iyiyim.

teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

zeynep, haklısınız. sanırım o yüzden bunaldım, kabuk değiştirmek filan istedim sanki. neyse ki bahar geliyor.

o filmin temasını biliyorum. ben de şu şükür duygusunun provasını yapıp duruyorum, ama gerçekten sahne alamıyor sanıyorum bu duygu bende. yani insan neden daha iyisini istemesin k? yani şu şükür duygusu bir tür barikat değil mi daha iyi olanı istemeye? biraz öyle.

yine de üstümdeki şu atalet, çaba harcamaktansa şükretmeye itiyor beni. (:eldeki sağlam ve iş görür malzemelerin bir dökümü gibi değil mi şu şükretme duygusu? kalanlar için teşekkürler:)

teşekkür ederim. o filmi sanırım izlemeyeceğim zeynep. az önce kim ku duk'un çektiği filmlerin sonuncusunu da izledim.- benim sıramla- kim ku duk'u sevmiyorum. hiç sahici değil. kabuk gibi, içeriksiz. hep nefesi yetmemiş gibi geliyor bana nedense. bir de çok gösteriş yapıyor, ince ince. ne de sığ. minnacık dandik bir fikri evirip çevirip, sakız gibi çiğniyor. sevmiyorum. eh, ben artık yatayım.

iyi geceler.

Unknown dedi ki...

Enseyi karartmayalim! :o)

Public Enemy'yi biliyor musun? Benim bucurum bu gunlerde "Don't Believe the Hype"i soyleyip duruyor. Bir de Beatles soyluyor durmadan. Yellow Submarine, Help!, She Loves Me, aklina ne geliyorsa. Asab bozukluguna Bach iyi gelir. Piyano eserlerini dinleyeceksin. Ustune yok.

www.elifsavas.com/blog

Adsız dedi ki...

Selam Peri Hanim,
Gecerken bi ugrayi[p kisa bir "cat-report" vereyim dedim.

Bilseniz neler oldu.

Kader ve Kismet'i vete goturdum kisirlastirmak icin. Bir dene olsa begenirsiniz? Bana Kismet'i erkek diye veren vet. "pardon bu da kiz imis" demesinmi? Desin, desin de ben de "yaw o zaman ben bunlarin ikisini de niye kisirlastirdimki? Zaten sokaga cikmazlar. Biribirnden korumak icin istyordum. Simdi ben 350 kaadi bosuna bayildim" deermisim.

Problem sadece 350 kaat olsa neyse. Kader Hanim (formerly Bey) bu olaydan agir hasta cikti. Bilmiyorum ne oldu. Ameliyattan beri agzina birsey surmez oldu,. Agirliginin ucte birini kaybetti. Her gun vete getirip goturuyorum, gida enjeksiyonu falan. Simdi 4-5 gundur onun orda.

Ajdar iyi. agirligi nerdeyse ikiye kalandi. 1.5 kiloyu gecti. Kor olmasina raGMEN ENERJI DOLU.

Ve bir acikli olay:

4-5 gun once bizm yakinlarda bir kedicik gordum. Cok mulayim, insandan korkmayan ama kafa derisi, ve duluklarindan birisi tamami ile gitmis. Sol gozu hakeza. Kafatasi ve agizinin sol tarafi korunmasiz. Onu da vete goturdum aMA BILIYORSUNUZ HAYVANLAR ICIN DERI URETME, kompike ameliyat falan yapmiyolar. Bizim vet kiz da fazla bilgili degil. Daha once Kismet'i kor etmisti. En azindan bakiliyorborada, Sardi samaladi, falan.

Vay be "kisa rapor" bayagi uzadi. Yakinlarda daha genis raporu resimli olarak bolgumda verecegim Ins..

Sizin cephede hersey iyi gidiyordur umarim, Kader'in erkek cikmasinin Tina'da yarattigi hayal kirikligi disinda :)

Bizim degisken nufustan sizin sabit nufusa sevgiler