Çarşamba, Mayıs 2

halid'in bir yazısını daha önermiştim buradan.
yine netameli bir konuydu, orhan pamuk'un nobel almasına sevindiğimi yazmıştım. halid bu sevinci çok güzel dillendirmişti.

halid yine iyi bir yazı yazmış. neredeyse eksiksiz. okumanızı isterim.


sevgilerimle.

6 yorum:

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Çokbilmişlik olmasın diye, verdiğiniz linkde yazmayayım dedim.
"O" zamanlar "o" türküyü Rahmi Saltuk söylerdi. Emin değilim, nereden bulabilirim doğrusunu bilemedim, ama, sözler Ahmed Arif'in bir şiirinden alınmıştı, diye hatırladım.
Güzel günlerin geleceğini umud etmeyi sürdürüyorum.

Adsız dedi ki...

Mekan değiştirdim peri hanımcım haber vermek istedim.Benim vecihe..

Turuncu Elma dedi ki...

Peri, peri... Üzülme e mi?
Bak ne güzel bir bahar başladı
Yalnız değilsin, öyle hissetme e mi?

Bloguma bi tane çocuk şarkısı koydum. Onu dinle bak nasıl gülecek yüzün. Bikaç gündür onu dinleyip "Dünya fani" deyip hoplayıp zıplıyorum.

Ne yalnızsın, ne yanlış, tamam? Çölden bir avuç kum alıp da onu çözmek çölü çözmek değildir. Hem zaten çölü kim çözebilmiş ki? Takma. Tamam?

Adsız dedi ki...

bugun alkım'da gezerken hatırıma sen düştün hep peri...kahve dünyasının büyüleyici kokusu etrafa yayılırken senin orada oturup keyif yaptıgını hissettim...ama dedim periyi görsem seslenir miyim,çekinir miyim diye hep hesaplar kurdum kafamda...güzel bir gündü,kahve kokulu bir pazar dileğimle..

Adsız dedi ki...

bu akşam alkım'a da uğradık. uzun bir süre de kaldık. öyle sanıyorum ki ikimiz bakışmış bile olabiliriz. beni görürseniz elbette çekinmeyin. ama biliyorsunuz ya çok utangaç sayılırım ben de.

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. güzel bir akşam oldu. iki gündür çok güzel filmler izliyoruz. şimdi bir film daha izleyeceğiz sanırım. aşağıda artık bana çok sevimsiz gelen sohbetin sonlanmasını bekliyorum. sonrasında size hepsini anlatmak isterim.

sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

evet ekmekçikız, haklısınız, Ahmet Arif'in şiirinden o şarkı sözü.

turuncu hanım, çok, çok, çok teşekkür ederim. beni keyiflendirdiniz.

sevgilerimle.