Pazartesi, Temmuz 23

GÜNLÜK: şahane cumartesi!


sabah kadıköy'den tramvay'a bindim. bora demişti ki, oyuncak gibi, binilmemesi gerekiyormuş gibi:) öyleydi. tıngır mıngır, şoför, yolcular bir oyunu güzelce oynadık. mahsusçuktan moda durağında indim ben, yürüyüp, parka geldim. aslı banka oturmuş, gazete okuyordu. şunu söylemeliyim ki aslı tam bir yaz kadını. kışın o güzelim yüzü donuk. yazın ise gördüğünüz en güzel kadınlardan biri.

yaman, tulumu ile çok şeker! panda yavrusu gibi:) hormonlarımın saldırısı altındayım sanırım, yaman'ı görünce, içimden erkek de olsa bir bebek yapsam?... diye geçirdim sürekli.
aslı, neden çocukla ilgili hep kötü senaryo kurduğumuza şaştığını, söyledi. ya ölürsek, ya kaza geçirirsek, ya beş parasız kalırsak onlar ne yapar, diye endişeleniyorum ya ben.

hımm... evet evet, bence de aslı çok ama çok güzel. bakışları çok duru, konuşurken gözlerini kaçırmıyor, hiç güveninizi sarsmıyor duruşu. ben bu yüzden sanırım hep gevezeleşiyorum onunla.


aa, bu fotoğrafı kaydetmişim, diğer fotoğrafların hepsinde yaman'ın eli, elimin üstündeydi:p azıcık flört ettik yaman'la. birbirimizi beğeniyoruz:) yüzüne bakar mısınız, aklından kimbilir neler geçiyor yaman'ın:)
şahane bir gündü. teşekkür ederim aslı ve yaman.
sevgiler.

14 yorum:

Adsız dedi ki...

aslı acilen kilo versin

gaykedi dedi ki...

Aslı'nın huzur veren bir yüz ifadesi ve çapkın bir oğlu var değil mi Peri? bakalım kaynanalıkta da o huzurlu yüz ifadesini koruyabilecek mi Aslıberry :)

Öykücü dedi ki...

Bence Aslı hiç de öyle "acilen kilo versin" durumunda değil.

Adsız dedi ki...

kilo versin, burnunu yaptırsın, fıstık gibi olur.

endiseliperi dedi ki...

anonim, çek git!

asliberry dedi ki...

Aaaaa, durun bakiim Öykücü ve Peri, savunmayın beni bakiim.

Şişkoyum evet, Fatih Sultan Mehmet gibi de burnum var.

Ve çocukken "Aslı Aslı götü paslı" diye dalga geçtiklerinde nasıl bunalım oluyorduysam,
Şişko ve çirkin burunlusun dediklerinde de öyle bunalım oluyorum.

Çok ayıp anonim, çok ayıp. Çok incittin beni.

Banu dedi ki...

anonim çok gıcıksın!!!

teyzenteyfik dedi ki...

Sacmalama Asli,
sisko falan degilsin sen.

Evet, burnun ayni benimkine benziyor olabilir, orasi dogru, napalim. Bizim de meraklimiz, sevenimiz var ama di miii :)

Adsız dedi ki...

Ben de şahsen tanımıyor ve sadece blogdan takip ediyor olmama rağmen aslı hanımı çok hoş buluyorum. Çok naif bir güzelliği var bence- en azından erkek gözüyle, belki hemcinsler daha kıskanç oluyordur kimbilir-

Unknown dedi ki...

anonim klasik güzellik anlayışıyla insanları değerlendiren kompleksli bir kişilik gibi duruyor buradan bakınca. İnsan eleştirilerinin altına imzasını atamıyorsa çok da dikkate almamak lazım söylediklerini.

Aslı Hanım kendine has bir güzelliği, sempatikliği,zarafeti olan bir bayan. Şahsen ben bakınca ne şişman bi vücut ne de estetik yaptırılacak bir burun göremedim. Neye nasıl baktığınızla alakalı bu.

gaykedi dedi ki...

Aslı'cım sen takma kafana bu anonimleri yada takma ad kullananlarınların abukluklarını... bir bilseniz bana ne yorumlar geliyor, silmekten illallah deyince, artık onaysız gostermemeye karar verdim, sahi Peri'ciğim sende yorumları boyle yapabilirsin!

Adsız dedi ki...

Asli'nin fistik gibi olmasi icin hicbirsey yapmasina gerek yok, zaten fistik gibi.
Asli, hic aldirma boyle laflara, hem cok guzel hem cok hos bir kadisin. Kilo vermeye falan hic ihtiyacin yok, kuru tahtaya donecek degilsin ya.
Incelmesi gereken biri varsa, O da kendini bilmez anonim kisisidir.
Operim guzel yanaklarindan.

asliberry dedi ki...

Yahu arkadaşlar tamam kapatalım bu muhabbeti.

Şimdi anonime teşekkür edeceğim, iyi ki tombike dedi bana, bu sayede ne kadar güzel olduğumu öğrendim. Hayır birazdan kendimi Cosmo kızı gibi hissetmeye başlayacağım. (Ne diyorsun Everfever? Her an basılabiliriz.)

Ya Peri gözünü seveyim patlat bir yazı, neşemizi bulalım. Böyle kabak gibi ortada durmayayım. Çok utandım yav.

endiseliperi dedi ki...

heh heee aslı çok hoşsun:) cosmo kızları halt etmişler yanında. bence hiç değişme. ciddiyim.

sevgiler.