Pazar, Mart 7

pazar filmi. şahane! elbette erhan bey'den...

French Roast from Piokaz on Vimeo.

5 yorum:

tavsan dedi ki...

Ben sesi acip sevgilimi calisirken rahtsiz etmiyim diye genelde bloglara konan videolari izlemiyor, sarkilari da dinlemiyorum. Ama bu sefer sartlar musaitti; izledim ve pek begendim bu kisa filmi:) Cok tesekkurler Peri!

endiseliperi dedi ki...

tavşan, canım! şartların müsait olmasına ne çok sevindim:)şartları şart yapanlara karşı içimde duyduğum öfke böyle tazeyken, huzur bulduğun bu istisnai zamanda, o kuytu köşende, filme bakıp gülümseyen gözlerinden öpüyorum.

teşekkürler erhanbeyimize.

erhaNBey dedi ki...

estağfirullah.

endiseliperi dedi ki...

:P
erhanbeyimiz gelmiş. ne güzel şeyler keşfediyorsunuz erhanbey, ya. bayılıyorum. ben de alıp buraya koyuyorum size hiç sormadan ya, sorun değildir, değil mi? değildir.
nasıl gitti temizlik işi bugün? ben de temizlik yaptım. çamaşır yıkadım. hatta bir makine daha çamaşır asacağım şimdi. ütü yapacağım. arçil üşütmüş biraz. grip aşısı yaptırmıştım, nasıl becerdi üşütmeyi, anlamadım. bol limon ve karabiberli, tavuklu, sebzeli şehriye çorbası ile çok sevdiği için patates böreği yaptım. bi tane da haşlanmış tavuk but koydum tabağına. rejim yapıyor ya, aldırmıyorum pek. 75 kilo oldu! benden 25 kilo fazla ama bana kilolu görünmüyor yine de. bazen ayakkabısını ben bağlıyorum hala. hemen büyüsün d eistemiyorum sanki.

ayy... yine gevezeliğim tuttu. hmmm... siz şey demiştiniz, sonra ne oldu?

sevgiler.

tavsan dedi ki...

Ben de bana yanit yazmana cok sevindim canim Peri! Son zamanlarda yorumlara anlasilir bicimde yanit yazmiyordun ya pek, ben yine de kendi yorumlarima yanit ariyordum gayet bencilce. Simdi iste o yuzden de cok sevindim:) Sagol, sagol.