Pazar, Şubat 27

pazar melankolisi


8 yorum:

Elif Derviş dedi ki...

Bu resme iki yıl kadar önce rastlamıştım bir yerde, uzun uzun bakıp hayaller kurmuş, üstüne kafamda hikayeler yazmıştım. Ne güzel oldu burada görmek. :)

endiseliperi dedi ki...

evet, ben de bakıp duruyorum, sevgili elif. insan ister istemez bir sürü senaryo oluşturuyor bu mekan için.

sevgiler.

justine dedi ki...

Maalesef, sıcak değil:p

Şaka şaka, çok güzel ama ben ilk çayımdayım! Alışılmış nöbet sonrası hâllerini yaşıyorum, bir kendime gelsem.
Nasılsın Peri?

endiseliperi dedi ki...

:)
istanbul öyle soğuk ki. ama odadayız, çok keyif yapıyoruz. limonlu kek de yaptım. film izliyoruz. tina salladığım ayağıma atlayıp tırmalamak istedi ve sonra tırnağı çorabıma takıldı, panikle ve utançla yatağın altına saklandı. sefil kedi. şimdi ordan bana sesleniyor ki, seni affettim, gel, diyeyim. demiyorum:) ben de çay alacağım şimdi mutfağa gidip. ne zamana kadar nöbet yok, rahat olacaksın?

sevgiler.

justine dedi ki...

İkinci bardak bitiyor ve ben daha iyiyim:)

Yeni listeyi bilmiyorum canım, daha mail atmamışlar. Mart ayına giriyoruz ya, yarın nöbet olmadığını biliyorum o kadar. Zaten bu gece Oscar seyredeceğim, sabah yatarım yine:) Böylelikle bugün ve yarın nöbet yazdırmamıştım, onun için biraz sıkıştım bu hafta.

Ne biçim cümle kuruyorum ben böyle! Afiyet olsun canım, bir kafamı toplayayım ben.

endiseliperi dedi ki...

yok yok anladım ben ne dediysen:) çayın var, oscar töreni de izleyeceksin. şahane, justine, güzel bir gece olacak. hangi kanalda, saat kaçta bu tören? bende tivibu var, arasıra bakarım belki:)

sevgiler çok.

justine dedi ki...

Ben sana taze taze (sıcak sıcak?:)), dedikodu yaparım canım. Poliş yok ya, benim moda yorumlarımla idare edersin artık:) Biz de kılık kıyafetti, şıklıktı, güzellikti biliriz yani, bugüne bugün süslüyüz şekerim:p

Ntv ve cnbc-e veriyor, ntv simultane (aman aman, sakın!), cnbc orijinal sesiyle. Saat üçte ödül töreni başlıyor. Şimdi reklamlar:)

Canım, kırmızı halı saat 1'de başlıyor, sakın unutma. O daha eğlenceli olur.

endiseliperi dedi ki...

:) teşekkürler. saat 1'de, cnbce'de buluşuruz o halde.