Salı, Nisan 19

conrad okuyor-erhanbey


erhanbey -sevgili arkadaşım desem, az; canım kardeşim desem, yakışır- doğumgünümü de kutlamak inceliğini gösterip bu güzel, conrad okuyan erhanbey karikatürünü çizmiş. çok, çok beğendim. teşekkür ederim.


17 yorum:

justine dedi ki...

Bu kadar eğlenceli olduğunu bilseydim daha önce bakardım karikatüre. Çok güldüm, çok beğendim, eline sağlık Erhan Bey'in. Dediğim olmuş tabii, Conrad fotosu tam erkek işi. Olsun ama çok güzeldi, bayıldım ben.

Fena yorgunum şimdi, sıcak duş ve uykusuzluk kedi gibi yaptı beni. Romantik komedi janrında basit bir film koyup koltukta uzanırken öylesine bakacaktım, geç oldu yine. Biraz açım da, ne yapsam ki?

Bu tarihin altında da kutlamalıyım, iyi ki doğdun Peri!

(Ay, ünlem ne şiddetli geldi öyle, başımda zonkladı valla.)

neo dedi ki...

doğum günün kutlu olsun periciğim. ne güzel bir hediye bu :)

asliberry dedi ki...

Özür dilerim. Hemen drama bağlamak istemiyorum ama Nisan gelmiş, 19'u geçmiş ve ben bunların hiçbirinin farkında değilim. Bu sene ben böyle oldum, nasıl? ne zaman? oldu tüm bunlar.
Çok özür dilerim.

Doğum günün kutlu olsun.

Mahçup Aslı

lijepa djevojkaa dedi ki...

Ben her şeye biraz geç kalırım galiba bu blog içinde öyle oldu ama her şey burada çok güzel eline yüreğine sağlık:)

endiseliperi dedi ki...

ben geleceğim birazdan. yorulmuşum çok. konuşuruz. geleceğim.

öpüyorum hepinizi.

endiseliperi dedi ki...

justine!
:) pisliğine ünlem koydum senin için, ama bu sefer o ünlem benim başımda zonkladı. dün gece sabahladım, arçil'i okula gönddrdikten sonra uyudum. uyandığımda nasıl bir halsizlik. fişi prize takar gibi vitaminle çalıştırıyorum kendimi resmen.

ben de çok güldüm karikatüre:) fotoğraftansa karikatürü tercih ettim ben ama, erhan bey'in suçu yok.

sevgiler çok.

endiseliperi dedi ki...

neocum benim,
derin bir o çekmiş gibisin:) benim için de çok kıymetli bir hediye oldu bu.

çok teşekkür ederim.

sevgiler.

endiseliperi dedi ki...

aslıııııı:)
canım benim. senin bana hediye göndermen çok mahcup ediyor beni, o nedenle hafızana minnet duyuyorum:) sesini duymak bile yeter bana.

ee, yaman büyüyor, sorunları artıyor ve sen herrrr şeyi düşünüp, kontrol etmeye çalışırken, o sırada zaman geçiyor işte:) ama hala kış gibi zaten, sadece adı nisan yoksa.

çok sağol bitanem.
öpüyorum seni ve yaman'ımı. mehmet'e çok selamlar.

endiseliperi dedi ki...

hoşgeldiniz l.p.
bugün de senin sitenin doğumgünü imiş, şimdi bakıp öğrendim:) kutlu olsun, daha nice yıllara diyeyim.

demek bosna hersek'tesin! benim ikinci memleketimde:) nerdesin, sarajevo'da mı? neler yapıyorsun? sana soracağım bir sürü şey var:)

sevgiler.

pelinpembesi dedi ki...

pericim,yeni yaşın kutlu olsun.bir de boşnak öğrendim ya işte kan çekti derler ya,ben de boşnağım:))

deniz dedi ki...

Yeni yaşın çok güzel geçsin Peri, sevgiler...

endiseliperi dedi ki...

teşekkürler, buket'ciğim. ah, boşnak değilim. ben türkiye'de sayısı herçekten çok az olan ve bir azınlıktan söz edilecekse onlardan bahsedilmesi gereken bildiğin Türk'üm:)seni yanılttığım için özür dilerim. bosna'ya çok giderim. ondan dediydim ben.

öpüyorum çok, sevgiler.

endiseliperi dedi ki...

çok teşekkür ederim, deniz'ciğim.

sevgiler.

Adsız dedi ki...

“Bir kitabı okuyup bitirdiğiniz zaman, bunu yazan keşke çok yakın bir arkadaşım olsaydı da, canım her istediğinde onu telefonla arayıp konuşabilseydim diyorsanız, o kitap bence gerçekten iyidir.” diyordu Salinger, Çavdar Tarlasında Çocuklar kitabında. Blogta yazdıklarını okurken tam da böyle hissediyorum. Biraz geç kalmış da olsam doğum günün kutlu olsun demek isterim. Sevgiler

endiseliperi dedi ki...

çok teşekkür ederim, öykü defteri. tam zamanında geldin. bu, akşam olmak üzere havası ben öldürür. insan bu vakitlerde gözünü kapamalı, acıyla başedemeyip ve artık olmuş bitmiş, o sancıyı atlatmış olarak karanlığa gözünü açmalı. tam da sancının ortasında, gözüm kapalıyken, salinger ile yakaladınız beni. dayanabiliriz o halde, biraz daha direnç kazandık. sonrası kolay, kararmak üzere hava. devam.

sevgiler.

şenay izne ayrıldı dedi ki...

kırmızı odalardan, sevgiler.

endiseliperi dedi ki...

kırmızı oda diyince sen, poe düştü aklıma ya, üşendim şimdi, oralara gidip ordan selam etmeye. selam olsun sana, dalgalan sen de şafaklar gibi, ey!

aramız mü-kem-mel! kucak dolusu sevgiler. yalnız bana oyun yapmadığında, beni test etmediğinde seni daha çok seviyorum. diğeri yoruyor beni. anlıyorsun ya.

tekrar sevgiler.