Cuma, Mayıs 20

bugün, kadıköy'de bir kahvede...

ikimizin de kadıköy'de işi vardı. bir ara buluştuk ve onun harika bir şekilde anlattığı gibi komik bir zaman geçirdik. ikimizin de keyfi yerindeydi. çok güldük. birbirimizi çok seviyoruz evet ama birbirimizle arkadaş olmayı öğrenmek ayrı bir şey... deniyor, öğreniyoruz. eğlenceli bir uğraş:)

19 yorum:

justine dedi ki...

"Arkadaş olmayı öğrenmek", öyle zor bir iş ki bu. Çok haklısın canım. Gününüzün keyifli olmasına sevindim, yüzünüz ne güzel gülüyor, fotoğraflar anlatıyor durumu zaten;)

Bir de şu nöbet rahatlasa! İki hasta arası yorum yazıyorum, safi komedi;p

p.s.: saçmasapan cümleler kuruyorum, lütfen nöbete ver;)

Üsturupsuz Yazar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
endiseliperi dedi ki...

canım arkadaşım justine,
cümleler gayet makul. iki hasta arası bunları yazabilmen bile bence bir mucize. biliyorsun bir kızılderili atasözü, iki hasta arası dil, dolunayda çöl gibidir, der.
atıyorum ya, canım bakma öyle şaşkın şaşkın.

güzel bir gündü. sen ada'ya gel, çok, çok güleriz biz de.

öpüyorum. hastalar azalsa da dinlensen biraz.

endiseliperi dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
justine dedi ki...

Hah ha! Sallamışsın ama, iyi sallamışsın, kızılderili alemi böyle söz görmemiştir valla;p

İyi ki ada bahsini açtın, yazacaktım ama evde yoğundum (ee, burada da yoğunum;)), şimdi yazayım o zaman. Ben onu adada gezerken C.'ye öylesine söylemiştim. Hoşumuza gitmişti hayal kurmak. Şimdi o; neden olmasın diyor. Ne bileyim, İzmir çok rahat bir şehir Peri. Burayı bırakıp oraya gitmek, aptallık olmaz mı? Hoş, bende aptallık kötü durmaz tamam ama...;p

Çok iyi düşünmem gerek, çok. Dur yazacağım tekrar bu konuda. Ama ne güzel olur değil mi? Arada buluşur, sakızlı dondurma filan yeriz, benim evde sayfiye tadında tatil yapar şehre dönersiniz siz. Ben de ada batana kadar orada kalırım;p

Bu kadar geyik yaparsam olacağı budur işte, tomografi de geldi! Of!

Ayça Yaşıt dedi ki...

Tılsımlı Peri, bu çok güzel. :) Çok teşekkür ederim, yazdığın gibi biri olduğun için. Aksi takdirde ne çay ne selam, bu kadar güzel olmazdı. Duygulandım, uzatmayayım.

Ev ahalisini ikna edersem şu aşağıdaki kedilerden hangisine talibim? D)Hepsi :)

:) Çok sevgiyle.

Ayça Yaşıt dedi ki...

Amanın, o da nesi?
(İzninle Peri, sıfatım karışmış.)

Sevgili adının anlamını taşıyan Üsturupsuz Yazar, adınız böyle diye üsturupsuz da okumasak rica ederim. "Harbi delikanlı hatun" üslubu takınmakla olmuyor, anlamak.

Hayretle.

endiseliperi dedi ki...

:) o aptallık dediğin şey benim doğam olduğu için ada'ya gelme fikrini gayet makul karşıladım.

izmir'in rahatlığından sana ne, justine. işe gidiyorsun, canın çıkıyor. ordan arabayı zor bela bir yokuştan ittirip eve gelip kitap okuyup, film izliyorsun. eee...? şekerim?... izmir'in rahatlığı polişka'nın olması, o da istanbul'u seviyor, yarın bir gün istanbul'a gelir, sana diyeyim. ablan burda. lily burda. annen desen çoğu zaman burda. e canım sevgilin burda zaten. izmir'in nesi rahat?

ada'ya tayinin çıkacaksa, mis gibi olur. sevgilin de hep yanında. şahane. bundan kolay hayat mı var! hem bir kızılderili atasözü der ki justine, yüreğinin götürdüğü yere git:P

öpüyorum seni çok. canım:)

endiseliperi dedi ki...

atze'ciğim,
güzel sözler demişsin bana. sahi, yazdığım gibi biriyim, di mi? bu önemli benim için. çok sağol.

ah!... bence çok iyi olur. ben olsam hangisini alırdım, diye düşündüm, hiçbirinden vazgeçemedim. alırsan bizzat sevme şansım da olur. bir sor bakalım, umarım kabul eder.

sevgiler çok.

justine dedi ki...

Hah ha, ben güldüm, allah da seni güldürsün canım;))

Ya, çok yakın olmaktan maraz doğar diye bir Maori sözü yok muydu, sen iyi bilirsin, düşünsene bir?;p Olmadı, Deyvo'ya sorarım. Ya, hâlâ gülüyorum bak;)En çok da yokuşa güldüm, ben hallettim o işi n'aber? Arabanın balataları gitmiş, balata ne diye sor, mantıklı bir cevap verebilecek miyim acaba?! Şimdi kaymıyor valla, babil'in kulesine tırmanır bizim araba;))

Bir koşu tomo çektim geldim. Erkekleri yatırdım, ben bakacağım biraz. Sonra da...;p Anladın sen.
Uyumasana bugün, bak Poliş filan da uyumuyor, Meloş'la evde kaynatıyorlar (abimin eşi, Melike), sen de geç yat bugün, bana eşlik edin.

A, ben C.'yi aramayı unuttum iyi mi!!!! Adam bu blog işinden neden ölesiye nefret ediyor, yavaş yavaş anlıyorum galiba;p
Kaçtım, şimdilik.

pelinpembesi dedi ki...

BEN BURDAYIIIMMM !!!
Çok kıskandım ama Atzeyle böyle , neyse ümidimi kesmeyeyim belki bana da gelirsiniz birgün:))

endiseliperi dedi ki...

:):) balataya bakayım dedim google'dan, üşendim şimdi. gecenin bu saatinde. google ın canı olsa çatlardı valla. kızım işin mi yok ne balatası, git yat ya, derdi. iyi olmuş balatayı yaptırman, mesele senin şoförüğünde değilmiş en azından onu anlamış olduk.

justine valla şu saate kadar senin için ayaktaydım. uykum da kaçtı, iyi mi. ama haftasonunda çok sağlıklı, çok enerjik olmak zorundayım. hadi ara sevgilini sen, ben biraz daha ayaktayım.

öpüyorum çok.

endiseliperi dedi ki...

hoşgeldin buket'ciğim. bugün seni düşündüm, talih'i okumaya başladın mı acaba, diye.

ben şurdan kadıköy'e gidemiyorum, ama gelmeyi isterim tabii. gerçi senin ev bana kadıköy'den daha yakındır;) o derece şehir dışındayım yani.

öpüyorum. sevgiler.

pelinpembesi dedi ki...

başladım evet, 46.sy.dayım..ama bugünlerde çok yoğunum.bksana bloglara bakma bu saate kaldı.yarında daha doğrusu bu sabah 10 da annemleri ( benim ve eşimin annesi, babalar, kardeşim ve eşini ) kahvaltıya çağırdım.nasıl kalkacağım bilmem..sonra saat 2 de pelinin arkadaşının doğumgünü var, akşamada teyze kızının kına gecesi( bu arada hiç sevmem kına gecelerini) var , mecbur gideceğim.ee , ne zaman okuyacağım.pazar kız kıza sahilde kahvaltımız, bu böyle uzar gider..benim conrad ne zaman biter bilmiyorum...

endiseliperi dedi ki...

sen çok yoğunsun, boşver okuma. ben bu yapacaklarından birini yapsam yorgunluktan ölürüm. bravo sana. hadi hemen uyu. ben de justine den haber bekliyorum, tamam, bundan sonrasını kolaylarım, derse uyuyacağım.

öpüyorum. sevgiler.

justine dedi ki...

Hadi uyu, canım;)

endiseliperi dedi ki...

peki.
iyi geceler.

endiseliperi dedi ki...

atze, sildik gitti her şeyi. senin yorumun da şimdi düştü niyeyse.

öpüyorum, sevgiler.

Ayça Yaşıt dedi ki...

Gerek yoktu zaten Peri, can sıkmaya. Ben "kedi istiyorum" önemli olan bu, hatta istiyorum demekle kalmıyor, olumlu yanıtınızı bekliyorum. :)))