Cumartesi, Mayıs 21

çok teşekkür ederiz serpil

bugün kargo geldi. bir küçük koli. arçil'in odasında heyecanla açtık. içinden harika yabancı dil kitapları ve iki kutu sözcük seti çıktı. sevgili arkadaşım serpil, beni çok duygulandıran dikkati ile arçil'in önümüzdeki yıl sınava gireceğini, üstelik yabancı dilden bir bölüm kazanmak istediğini takip etmiş, unutmamış, umur etmiş, ne olacak bu çocuğun hali, demiş ve bu kitapları yollamış. arçil bayıldı kitaplara, şaşırdı da. "kazanmazsam çok ayıp olur serpil'e," dedi düşünceli bir şekilde kitaplara bakarken. fırsattan istifade, müthiş ciddi bir şekilde başımı sallayıp, "çok ayıp olur, arçil," dedim:) bu kitapları hocasını davet edip göstereceğiz ve onun yapacağı programla hızla çalışmaya başlayacağız.

serpil, canım, sıkıntımı paylaşıp, bana öyle destek oldun ki bu hareketinle, ne desem, nasıl teşekkür etsem az. arçil'in üstünde senin de hakkın var. 

sımsıkı sarılıyorum, yürekten teşekkürler, sevgiler.

5 yorum:

serpil dedi ki...

Peri, çok utandım şimdi.
Arçil'i ve seni öpüyorum ben de, sevgiler.

endiseliperi dedi ki...

serpil,
çok tatlısın sen.
öpüyorum ben de seni, sevgiler çok.

asliberry dedi ki...

bişey diycem ben de Yaman'ın saçlarını Arçilin ki gibi uzatmak istiyorum. Ama Yaman'ın saçlar biraz uzamaya başladı mı diken diken oluyor. Saçının cinsinden midir nedir, acaba uzasa yumuşar mı biraz. Sabırlı mı olmalıyım? Arçilin hiç kısa kestiniz mi? Acaba onun da öyle diken diken miydi?

Adsız dedi ki...

Iyi bir baslangic

endiseliperi dedi ki...

hic merak etme, asli, arcil"in saclari da yaman"in saclari gibiydi. dik dik. hatta berber hep böyle dik olur saclari demisti. ama ergenlikle birlikte degisti iste. ben de begeniyorum, hep uzun olsun olsun saclari istiyorum. gece gün hocasi aradi, pek komik bir sohbet gecti aramizda:) konusurz sonra asli"cigim, saclari merak etme hic. degisecek:)

öpüyorum cok, sevgiler.