Pazar, Mayıs 8

kutlama




güneş sabahları yatak odalarımızda doğuyor.  ne şans! hem lisa'yı da açtım. uyandı nihayet. uyanır uyanmaz mutfağa geldi, kahvaltı hazırlayan bana sarıldı; "iyi ki benim annem sen olmuşsun, iyi ki..."
sütü çıkarmıştım dolaptan, istemedi yine. "17 yaşında olman süt yerine çay içmek için mazeret olamaz, arçil. hala büyüyorsun." tina pencerenin dışında, havayı kokluyor.  ne güzel bir gün.

6 yorum:

justine dedi ki...

Hey!
lütfen çay içsin Arçil bugün, lütfen ama;) Sizin (anneler elbette) şu süt takıntınız nedir anlamadım ki;p Liliş çok sever sütü, ama o bile(!) çay istiyor gizli gizli teyzesinden, düşünsene! Çay kaşığıyla bir tane katıyorum sütüne, yüzünün aldığı şekli bir görsen, gülersin.
Bu günü bile gereksiz bulan ve beni özel günler mümessili seçen çok sevgili C'ye inat, tüm annelerin, ve senin, anneler günün kutlu olsun canım:)

Güzel bir gün bugün, Poliş bile geliyor!
Sarıldım.

endiseliperi dedi ki...

hey!
cık:) süt yaptım. bol kakaolu filan. bu işler çayla başlar, sonra ayrı eve çıkmaya kadar gider. süreci yavaşlatıyorum;) ayakkabısını bağlamayı bile geçen yıl öğrettim;) ama bana rağmen büyüyor. çay servisini sonra yapacağım ona.

aslında C'ye katılıyorum, özel günleri özel bulamamak gibi bir huyum var benim de. ama işte sabah arçil öyle sarılıp, güzel şeyler söyleyince, ne biliim, insanın içi bir hoş oluyor:)

yaşasın, poliş geliyor! çok selamımı söyle, lütfen ona. yaz geliyor, hangi renkler moda, pantolon belleri yükseldi mi, saçımız bu yaz ne renk olmalı... aklımız çok karışık:) buralar sahipsiz kaldı. gelsin bir çeki düzen versin bize.

ben de annemi, ablamı arayayım artık:)

öpüyorum çok seni. sevgiler, selamlar herkese.

justine dedi ki...

Hadi şimdi, numaracı;p (çay çok güzel olmuş, keyfim yerinde. Arçil için de içiyorum:)) Özel günleri özel bulamayan tipe bak; doğum günü, tanışma günü ve hatta neredeyse Conrad günü yapacak:)

Annemin doğum günü yok, ee hediye almak için iyi bir bahane bugün. İstemiyor, hatta yalvarıyor hediye filan istemem diye ama dinlemiyoruz. İstediğin zaman alırsın, güne gerek yok, lafı da çok anlamlı değil. Ben zaten herkese her zaman hediye alma delisiyim, fakat belli bir günde toplu hediye alan kişi azıcık, hoş bir şekilde şımarıyor;)

Valla bu sefer size katılmayı çok istedim;p İkna olmak için hazırdım, ama ı ıh, üstelik ablanın ve annenin de anneler gününü kutluyorum şimdi. Hadi bakalım;p

p.s.: Peri, ilgisiz ama, şu iki örgü yaptığın foto ne hoş. Daha önce demiştim değil mi? Olsun, tekrar diyeyim. Koysana onu yine sayfana, bir yerlere. Nereden mi aklıma geldi, oradan işte;p

endiseliperi dedi ki...

:) çok, çok, çok inanarak kutlamıyorum ama, justine;) çok, çok inanarak sigara içmediğim gibi:)

al annene hediyeyi mutlaka. öyle derler ama çok sevinirler. annemin hafıza sorunu var ya, elbise alıyorum diyelim ona. giyiniyor. ama benim aldığımı unutuyor:) teşekkürü ablama ediyor, çok gülüyoruz. saçını filan tarıyoruz güzelce, ama evin içinde bile illa başörtüsünü takmak istiyor, onu hiç unutmuyor:)

ben de annenin, ablanın anneler gününü kutlarım:) sen de bir kaç bebek yap da senin de kutlayalım, ne güzel severiz hem bebekleri:)

öpüyorum çok, sevgiler.

Esin Bozdemir dedi ki...

Sevdiklerinizle birlikte nice güzel günleriniz olsun hep!Sizin ve tüm Annelerin "Anneler Gününüzü" kutlarım...

Evet, güneş bu gün anneler için her zamankinden daha sıcak gülümsüyor yüzümüze:))

endiseliperi dedi ki...

sevgili esmir, hoşgeldiniz. çok teşekkür ederim. az önce sitende çocukluğunun şehrine baktım. nefis, nefis!

bugün güneşli, ama haftaya yine yağmurlar başlayacak ve serin olacak. ama şimdiden düşünüp, üzülmeyelim bunun için:)

sevgiler çok.