Çarşamba, Ağustos 31

oyun

arçil'le bir oyun oynadık az önce. çok zevkli. şu siteye gidin. play düğmesine tıklatın. uydurma da olsa adınızı, yaşınızı vs yazın. aklınızdan bir ünlü tutun. ben önce tarkan'ı, sonra dostoyevski'i tuttum. o, bir takım sorular soruyor ve siz aşağıda uygun seçeneğe tıklıyorsunuz. benim tuttuğum iki ünlüyü de bildi. inanılmaz! siz de oynayın, çok eğlenceli.

12 yorum:

No More Virgilius dedi ki...

Elemterefiş, lanet olası bir cin bu :-) Önce Bugs Bunny'i bildi, sonrasında imkansız diye düşündüğüm Silvia Saint'i, hadi onları anladım ama ya İbrahim Üzülmez'e ne demeli??

Cin işte, adamı fena çarpıyor:-)

Bu vesileyle iyi bayramlar efendim.

Ebru dedi ki...

Bu guzel eglence icin tesekkurler! Ben once Eugene Onegin'i, sonra da Emma'yi (Kaoru Mori'nin Manga karakteri) tuttum, ikisini de bildi! Bir tuhaf oluyor insan degil mi?

endiseliperi dedi ki...

virgilius, n'aber yahu? seni oyun'la buraya getirtebiliyorum demek ki:) ne tuhaf isimler tutmuşsun öyle, google bile bilemeyebilirmiş;) beni fena çarpttı, hatta arkadaşımı filan tuttum aklımda belki bilir, diye:) keşke ona bir durumu anlatsak ve ne yapmamız gerektiğini söylese. ne derse hiç şüphesiz yaparım, çok ikna oldum ona:)

sevgiler çok.

endiseliperi dedi ki...

oo ebru'cuğum, sizler müthiş karakterleri tutmuşsunuz. ben saf saf dostoyevski yi tuttum ancak bilir diye. aa ken parker'ı tutayım, bakalım bilebilecek mi?

öpüyorum seni. sevgiler.

Vuslat AKTEPE dedi ki...

Çok eğlendim gerçekten, Özellikle gülümseme efekti ile birlikte bilmiş bilmiş alman mı diye sorunca şaşırdım cidden. Engels'i tutmuştum aklımdan ve bildi. Şimdi Daha zor olanları sorayım bakalım ne olacak, bu arada oyun cidden eğlenceli teşekkürler...

endiseliperi dedi ki...

:) çok eğlenceli evet. size yakışır engels tutmak:) ben de filmi bırakıp bırakıp bu oyuna geliyorum. ken parker'ı bilemedi, iyi kötü çirkin filmindeki clint eastwood sandı aklımdakini. ama onu d açok sevdiğimden sesimi çıkarmadım:)
rosa luxemburg'u mu soracaksınız?:) sorun bakalım bilebilecek mi.

iyi eğlenceler.

Vuslat AKTEPE dedi ki...

Ha ha tıkandı işte Mustafa Suphi'yi sordum bizim çok bilmiş başka birini buldu. Mutlu oldum nedense!

endiseliperi dedi ki...

mustafa suphi yi bilseydi var ya tapardınız bu cine:) bilemediğind eben üzülüyorum nedense. özür dilemek bile geliyor içimden.

Vuslat AKTEPE dedi ki...

O kadar da fanatik değilim ama... Sıradan bir komünistim hepsi bu! Yine de Mustafa Suphi'yi bilse şaşırırdım itiraf edeyim.
Tamam belki hafif başımı eğer, dengem bozulduğu için yere düşmüş olmam müsebbibi ile alnımı yere değdiriverebilirdim. Eşe dosta bayram için hal hatır telefonları ettiğimde cinden de bahsedebilirdim safça, eğlencesine. Belki sonra Halkın Cin Hareketi'ni kurmak için merkez bir kadro kurabilirdim öylesine! Tamam itiraf ediyorum fena yakalandım tapardım işte :)
Şaka bir yana temel ve basit bir algoritma hoşuma gitti. Yalnız veri bankasını biraz daha geliştirmeli...

endiseliperi dedi ki...

halkın cin hareketi:):) bence bilemediğinde aklımızda ne tuttuğumuzu sormalı ki veri bankası gelişebilsin bu arada.

endiseliperi dedi ki...

az önce rüyamda, nazan öncel çalıyordu, ukala dümbeleği şarkısı ve çay demliyordum. kalkıp grooveshark'tan açtım şarkıyı. çay demliyorum. bu kadar mı çıkar bir rüya:)

ozgurruya dedi ki...

Zevkli bir oyunmuş.