Çarşamba, Haziran 28



herneyse.

Ben öyle uzun boylu öfke duyamam, neyse ne. Aslında yaklaşık her yer burası gibi, sadece buradakilerin çok vakti var kötü olmaya. Şimdi akşamüstü oldu, rüzgar da çıktı. Günü öyle kapatmaya dayanamadım.

Fotoğrafta görünen, görünmez raf:) Ben sistemini çözemedim ama oyunbaz kitap tutkunlarını sevindirecek bir hediye olabilir. Ayrıntılı bilgi ve sipariş için tıklamanız yeterli.

(Gördünüz değil mi, öfkelenince beter oluyorum ben. Neyse kimseden özür dilememe gerek kalmadı bu öfke patlamasında. Öfkem, haklılığımı yerle bir eder, kabahatli yapar beni çoğu kez. Ama şimdi hala mağrur bir duruşum var söylediklerimin haklılığı yüzünden, değil mi?:)))

2 yorum:

çello çalan kedi dedi ki...

bir süredir okuduğum peri'nin endişeli olanı nerden anımsamıyorum bir yerden yakaladı beni. ne zaman biri yakalasa bu şekilde beni, en başından okuma sevdasına tutulurum.
haziran 2006'yı bitirdim, bir yazarı okur gibi, bir hayatı yaşar gibiyim. yazdıkların çok etkiledi, ruhuma değdi, izler bıraktı.. senin de haberin olsun istedim. ben böyle gün gün haber veririm artık sana hangi yılın hangi ayına kadar geldim diye, hoş gör olur mu?:) sevgilerimle.

endiseliperi dedi ki...

hadi bakalım çello çalan kedi, seni ileride bekliyorum:)
sevgiler.