Pazar, Aralık 10

Haendel'in Sarabende'sini dinlemeyelim şimdi, olmaz mı?
Chris Isaak'ın Baby did a bad bad thing'ini dinleyelim, keyfimize bakalım:)

Bu şarkı çalarken kanım dans ederek akar. Çalsın; şu pazar evi cümbüşle dolsun. Eyes wide shut filminde duyduğumdan beri böyle bu. Dinleyin, sebepsiz neşelenin.

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Peki.

daphnevega dedi ki...

Sarabande'yi her duyduğumda aklıma İş Bankası'nın gelmesinden çok mutsuzum. Güzelim rahatlama şarkımı çaldılar!

Adsız dedi ki...

Bir de "Blue Moon" konser versiyonunu dinleyin. Süperdir o da :)

İyi akşamlar.. Sevgiyle..

Adsız dedi ki...

ben neden sitedekileri dinleyemiyorum anlamadım...

Adsız dedi ki...

metin bey?
metin bey!
metin bey:)

Adsız dedi ki...

sevgili ayşe,
sitene bakıp geldim şimdi. senin keyfini hiçbir şey bozamaz gibi. bozmasın.rahatlama müziği bulursam şöyle güzel bir tane, söz, senin için yazacağım.

sevgiler.

Adsız dedi ki...

mr. food,
az önce, sabah müziği olarak dinledim, önerinizi. siz gelince adana, ırmak kıyısı, sardunya, işten dönmeler, telaşla masa kurmalar... yalnızlık çok yavaş sızarken biraz da bunu untmak için olsa gerek sahte telaşlar... siz gelince bunları ve daha fazlasını hatırlıyorum. adana günlüğümün üzerinden bin yıl geçmiş gibi.

diyorum ya, ben atasözlerine harfiyen uyan çocuk ve hiçbir öğüt cümlemesine aldırmayan, burnunun dikine giden bir genç oldum. şimdi, herkes, kendi deneyimine sahip olmalı, diyorum. herkes farklı pişirir bir yemeği mr. food; benim için zehir olan size şifa sunabilir. deneme yanılma aptalların ve bir de benim yöntemimdir. burada olan yazılardan birinde beckett'ın bir sözünü alıntılamıştım: "hep denedin hep yanıldın, olsun yine dene yine yanıl. bu kez daha güzel yanıl" gibi bir şeydi. yanlış hatırlıyor olabilirim. bakarız. deneme yanılma yazınız için yazdım tüm bunları.

sevgili mr food, güzel büyüyorsunuz.
sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

nalan hanım, ben de anlamadım. şunu önerebilirim sizin için:
www.radioblogclub.com adresine gidip, search boşluğuna dinlemek istediğiniz şarkıyı ya da şarkıcıyı yazarsanız size bir liste sunacak. o listedeki dilediğiniz şarkıya tıklayın; sağda o şarkıdan başlayarak bir listedeki şarkılar çalmaya başlayacak. bence deneyin, zor değil.

Adsız dedi ki...

Peri Hanım;
ne güzel hediyedir bu böyle:)ama dinlemeyi başaramadım :( nalan hanıma söylediğiniz şekilde dinlemeye gidiyorum:)Gününüz güzel geçsin..

Adsız dedi ki...

Görüşleriniz için teşekkür ederim.. :)

Sevgiyle..

Adsız dedi ki...

Quelle alaka ama kan kaynamaktan bahsedince: Paul Simon'in Graceland albumu ayni fiziksel etkiyi yapiyor bana. Hatta bir kere, bir odisyondan once sinirlerimi yatistirmak icin butun albumu bastan sona dinleyip dans etmistim. Ise yaramisti. ;o)

Adsız dedi ki...

Dinledim, sebebli neşelendim. :)

endiseliperi dedi ki...

Elif,
Evet, kesinlikle! Bana, Ankara'yı, sabahın köründe rüzgara karşı, neşeyle ilk aşkımın elinden tutup yokuş aşağı, okula doğru yürüdüğümüz zamanları anımsatır Graceland.

İşe yaradığına eminim. Ben de heyecanlı görüşmeler öncesi Pulp Fiction film müziğinde dans ederim:) Onu da öneririm.



svg.

endiseliperi dedi ki...

Kevser Hanım, benim merak duygum kışkırtılmaya hiç gelmez. Söyleyin bakalım sebebi neymiş?Ha'di:)