Çarşamba, Ocak 24



Geleneksel 2. Asliberry Şenliği

Henüz 2. si kutlanan Aslıberry şenliğinin haftada bir periyotla tekrarlanmasına karar verdik ev ahalisi olarak. Öyle uyumlu, düşünceli, tatlı, esprili ve güzel ki. Yine çok konuştuk. Mutfakta Türk kahvesi pişirirken dedikodu yaptık. Çocuklardan bahsettik. Televizyon açıp tiplere baktık tip tip:) Aslı telefonda konuştuktan sonra İsmail Cem'in öldüğü haberini verdi. Ben hasta olduğunu bile bilmiyordum. Ne hoş bir adamdı. Ne yakışıklıydı. Biraz aşıktım ona. Çok üzüldüm. Ölüm hakkında konuşmayacağım bugün.


Ben bayılıyorum kadın kadına konuşmayı. Yine gel, hemen gel, çık çık gel Aslı. Hepimiz seni çok seviyoruz. En çok ben.


Aslı yine gelirken bir sürü hediye getirdi. Henüz dün Hasan Usta'nın Kazandibi tatlısının bahsi geçmişti. Aslı geldiğinde, elindeki pakette ne vardı? Kazandibi! Hem de Hasan Usta'dan. Öyle mahçup oldum ki. Tam giderken elime bir hediye paketi tutuşturdu. Kızarım diye giderken vermeye karar vermiş. İçinden nefis, gümüş bir kolye çıktı. Astroloji sembolleri var üstünde:) Koç burcu sembolü de okla işaretlenmiş:) Görür görmez aklına ben gelmişim. Oysa o kadar da ilgilenmem ben, değil mi? Tamam tamam, ilgilenirim. Herkesin bu kolyeden takması zorunlu olsa ne hoş olur; insanların hangi burçtan olduğunu öğrenmek içinin, bin dereden su getirmek zorunda kalmazdık:)


Aslı'ya tarot falı baktım. İnanılmaz iyi çıktı. Eğer doğru çıkarsa bizde kutlayalım Aslı.


Bu arada Tina'yı çok güzelleşmiş ve sağlıklı buldu:)


Eh, bir bir yazdım ne olup bittiyse işte. Bu aralar tuhaf bir yoğunluk var evde. Hiç vaktim olmuyor bilgisayarı açmaya. Ama daha sık yazmaya çalışacağım en kısa zamanda.

Aslı'yı görmek çok iyi hissettirdi gerçekten. Çok güzel bir gün geçirdim.
Teşekkür ederim Aslı.

6 yorum:

asliberry dedi ki...

Yo, yoo hayır resimler gerçeği yansıtmaz hiçbir zaman, ben orada göründüğüm kadar tombike değilim aslında.

Ben sana teşekkür ederim Peri, çok uzun bir çalışma döneminin sonunda bana sunulmuş harika bir tatil günüydü. Hazırladığın her şey çok lezzetliydi, sadece kereviz hazırlasan yeterdi aslında.

Her şey için çok teşekkür ederim, Yaman hediyelerine bayıldı, montları giyebilmek için biraz büyümesi gerektiğini söyledim ama şimdi giyebileceği konusunda ısrar etti. Eve biraz geç geldik, sana telefon edip teşekkür edecekti ama geç oldu diye aramadık. Hemen Tina'yı sordu, beni özlememiş mi dedi. (Bu çocuk sevgiye niye bu kadar aç ya?)

Tekrar tekrar çok teşekkür ederim.

Sevgiler herkese.

Adsız dedi ki...

gözleriniz benziyor gibi:)

sevgiler ikinize de..

Adsız dedi ki...

valla ya sevgiler ne diyeyim, arkadaşlar iyidir.

Adsız dedi ki...

Ece, evet gözlerimiz benziyor bence de. Gerçi Aslı'nın gözleri daha büyük. Benim ki minicik:)

Sana da sevgiler. Umarım sen de bir gün kahve içmeye uğrarsın bana.

mtlda dedi ki...

bir dahaki sefere beni de çağırın! :)

Adsız dedi ki...

aa çok isterim matilda.