Pazartesi, Haziran 4

size bir kedi gerek!


bekir bey'i tanıyorsunuz, dünyadaki tüm mağdur, mazlum canlılara karşı sorumlu hisseder kendisini. ancak kediler, onun bu zaafını anlamak konusunda daha hassas olsalar gerek ki, bekir bey'in evi, kedi aleminde çok popüler bugünlerde. siz, yeni doğan kediciklerin hikayesini bekir bey'in sitesinde okursunuz. şu yukarıdaki kedicik ile kardeşlerinin tatlı yüzlerini de orada görürsünüz.
benim diyeceğim şu; bu kediciklere yuva gerek. hem kedi sahibi olmanın verdiği o ayrıcalıklı duyguyu hissetmek hem de bu kediciklere sevgi dolu bir yuva vererek onların da bu dünyada yerleri olduğunu hissettirmek açısından kaçırılmaz bir fırsat bu.
hadi, kendinize bir iyilik yapın, bir kedi alın. sadece bir kediyi okşayarak şu berbat dünyanın nasıl yatıştığını, zihninizin nasıl dinlediğini görünce çok şaşıracaksınız.
sevgilerimle.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Canim benim! O kafanin tepesinde elektriklenmis gibi duran tuylere biterim ben!

Bizim kedicigimiz artirit olmus. :o( Bugun doktora goturduk, dislerini temizlediler. Bir de sol patisi aksiyordu. Yaslaniyor artik tabii. 18 yasinda. Biz bu kadar tahmin ediyoruz, belki daha fazla. Ama hic tahmin etmezsin. Gozler piril piril. Ama su artirit... :o(

www.elifsavas.com/blog

Adsız dedi ki...

walla daha az çalışıyor olsaydım cidden düşnürdüm, ama bu tempoyla (haftada altı gün, günde 9 saat) mümkün değil.. yoksa ben bitiyorum bu pisilere hele ufaklarına.. kızım da çok sevinirdi ama evde değiliz ki kedicağız ölür sıkıntıdan...
lilium

Adsız dedi ki...

elif,
çok üzüldüm. en korktuğum şey, tina'nın yaşlılıktan ölümünü görmek. ama yapılacak da bir şey yok ölüm karşısında.

çok geçmiş olsun.

sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

lilium,
bu durumda iki yavru almalısınız. onlar birbirlerine arkadaşlık ederler. siz de akşamları ve haftasonları bol bol seversiniz. kızınız için hoş bir sürpriz olacak. hadi, bekir bey'e bir uğrayın, kardeşlerini de görün.

sevgiler.

Adsız dedi ki...

Ucuncvu derfa demiyorum tesekkur etmek icin Peri Hanim, siz ve okurlariniza. Bebeler her gun biraz dah tatlilasiyor, artik yasadiklari kutunun iini arstirmayan birbirleri ile oyun kabgalari yapmaya baslasdilar. Seyretmesi baslibasina bir eglence. Bana da alistilar, o tuyeleri kirpi gibi kalkan heyacanli vatandas haric :)

Heniz hiocbirineisim vermedim. Cabuk davranin millet isim hakkini ebediyyen kaybedebilirsiniz! :)

Adsız dedi ki...

Hay Allah. Bu defa basaracagimi blseydim edit ederdim. Neyse sizin zeki okurlariniz jibrish bilyiordur eminim.

Digerler icin gene de duzelteyim madem geldim:

Ucuncu defa deniyorum tesekkur etmek icin Peri Hanim, siz ve okurlariniza. Bebeler her gun biraz dah tatlilasiyor, artik yasadiklari kutunun disini arstirmaya birbirleri ile oyun kavgalari yapmaya baslasdilar. Seyretmesi baslibasina bir eglence. Bana da alistilar, o tuyeleri kirpi gibi kalkan heyacanli vatandas haric :)

Henuz hicbirine isim vermedim. Cabuk davranin millet isim hakkini ebediyyen kaybedebilirsiniz! :)

Hah simdi oldu!

Adsız dedi ki...

tüyleri kalkan o vatandaşa bayıldım bekir bey! ahh keşke alabilsem, keşke pembe patilerini öpebilsem.

böyle olmayacak; siz iyisi mi şehir dışında kocaman bahçeli bir ev almaya gayret edin. biz de arasıra gelip bakıcılık ederiz, olmaz mı?

hepinize sevgiler.