Perşembe, Eylül 27

pulp muppets!

çok sevdiğim pulp fiction filmi, çok sevdiğim muppet show oyuncularıyla.

kermit de var! yine erhanbey'den.

11 yorum:

GULTEINEN ENKELINI dedi ki...

ben kermiti ozlediiimmm :'(
ben 10 yasinda olmayi ozlediiimmm :'(

endiseliperi dedi ki...

şimdi bu travolta kermit pek de benim sevdiğim woody kermit karakterine benzemiyor aslında. ama yine de izlemesi çok keyifli. erhanbey"de her zaman çok hoş fotoğraflar, filmler keşfediyorum.

benhayattayken dedi ki...

aman efendim..

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Fragman çok hoş, Puppetler filme çok yakışmışlar da, bu sayede asıl filmin müziklerini hatırladım.
Ne çok eğlenirdik, dinlerken.
:))
Bir-iki senelik bir dönemde, uzunlu kısalı bütün yolculuklarımıza eşlik etmişti.
Sonra, o kaset, kimbilir nerelerde kaldı?

endiseliperi dedi ki...

biz de arıyoruz evde o kaseti bulamıyoruz, seninki de yok, nereye gider bunca pulp fiction kaseti!? inanılmaz!

arçil çok aradı. sanıyorum nedeni şu idi: ben ne zaman evde heyecanlı bir şey olacak, hoş bir konuk gelecek, çok eğleneceğiz filan diye düşünsem pulp fiction kasetini koyar, başlardım deli gibi dans etmeye. ev-vet, ben, dansederdim. arçil küçüktü, biz karşıda oturuyorduk iki başımıza. arçil için pulp fiction'ın işte böyle mutlulukla, heyecanlı şeylerle bir alakası var sanırım. arayıp duruyor hala o kaseti:)

siz demek yolculukta dinliyordunuz; o da çok hoş olur. insan hoş manzaralı bir yerde, gaza basmak ister, saçlar uçuşur:) baka ama bu görüntü bana hep vaya con dios'u hatırlatır. bir yolculukta dene, o da iyi gidiyor.

sevgiler.

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Zaten onu da dinlerdik!:)
Bir de Goran Bregoviç'i!
:))

gülçin dedi ki...

bu kadar yoldan bahsetmişken, şimdilerde nedense marketlerin indirim sepetlerine düşmüş olan (böyle sevdiğim şeyleri harcıalem yerlerde görünce, hepsini alasım geliyor) ama benim çok sevdiğim ismi duyulmamış bir film tavsiye edebilir miyim size? everything is illuminated (herşey aydınlandı). başrolde frodo'yu oynayan elijah wood var. ukrayna'da geçen bir yol hikayesi, karakterler ve müzik muhteşem.

bu arada, 29 ekim pazartesi'ye geliyor; neolitik hanımcığım bizi eskişehir'e götür :)

endiseliperi dedi ki...

hah haa,
neolitik hanım'a ne çok talep oldu bu aralar. hep bir şeyler istiyoruz ondan sanki. koç burcunu yaz! battaniyenin fotoğrafını çek, yayınla! bizi evine davet et! bizi eskişehir'e götür!..

çok şımarık olduk biz neolitik hanımcım çook.
:)

neo dedi ki...

siz yeter ki isteyin canlarım :) (böyle bülent ersoy gibi oldu ama icimden geldi, neolitik hanım kurban olsun size ehehe :)

şımartmayı daha doğrusu birileri için özel bir şeyler yapmayı severim ben, sevdiklerimin neleri sevdiğini/neleri sevmediğini aklımda tutmaya çalışırım, sevdiğim, kıymet verdiğim biri bir şey istesin hemen yapmak isterim.

siz istemeye devam edin yani, şımarmak ne demek, reca ederim. bu arada pulp fiction albumu var bende, kopyalayıp göndersem ya size?

gülçin 29 ekim eskişehir iyi fikir, ben demiryollarıyla bir görüşeyim, bizim blog grubu icin özel bir vagon ayarlasınlar, istasyonda bizi almak için faytonlar beklesin, hamamlara da haber salalım soğuk gazozları hazırlasınlar :)

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Oley oley oley oley, Neo Neooo!

Yani daha ne olsun?
Gak deyince CD, guk deyince tren, daha da olmazsa hamam!
=))

endiseliperi dedi ki...

bence de bu yaptığın şımarık olmaya azmettirmek neolitik hanımcım. insan içindeki çocuğu konuşturup, daha daha ne istesem diye zıp zıp zıplamak istiyor.

:)