Cumartesi, Kasım 10

teşekkür ederim

miyazaki yazısını sevmenize çok sevindim. güzel yorumlarınız için nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim; yukarıdaki fotoğrafı koymak istedim. fotoğraf, çok keyif aldığım zamanlardan birinden. bilgisayar yerine deftere yazmayı seviyorum kimi zaman, gülkurusu radyoyu dinlemeyi, cevizli lokumla türk kahvesi içmeyi de. birkaç gündür kaloriferleri de yaktık. perdeleri ardına kadar açıp tina ile yağmuru ve rüzgarı sıcacık evden izlerken çok ama çok mutlu hissediyorum. her şey tam oluyor, ne eksik ne fazla... işte bu fotoğraf teşekkür duygusuyla dopdolu olduğum anın fotoğrafı.

teşekkür ederim.

6 yorum:

miso dedi ki...

Sevgili Peri,
Ben de bazen deftere yazıyorum. Ama genelde orada burada oluyor bu karamalar. Seninki muhteşem bir ortam gibi göründü; çok sevindim senin adına. Hep mutlu ol :)

marruu

müzi dedi ki...

ne guzel bir gundur evde kahve icerek, kitap okuyarak, yazi yazarak ve disarisini seyrederek gecirilen gunler.. seninki de sicacik bir ortam, ayni senin gibi :).
sevgiler

yagmur dedi ki...

teksas'in sicaklarini hala yasadigimiz su gunlerde yazin oyle iyi geldiki ..nasil ozledim KI$I .cok isterdim iki dilim limonlu kekle iki bardak cayla sana eslik etmeyi:)
sevgiyle

Öykücü dedi ki...

Çok hoş Peri:) Senin kadar hoş,senin kadar sıcak,senin kadar sade ve doğal.Masanın dokusuna,renklerin sıcaklığına bayıldım.

Öpüyorum kocaman:)

neo dedi ki...

pericim,

ne güzel bir kare bu.. masanın rengine, tabaktaki meyvelere, battaniyeye ve en çok da gülkurusu radyoya bayıldım. söylemiş miydim emin olamadım, ben de evde sürekli radyo dinlerim. mutfakta, yatağımın başucumda, salonda her yerde radyo vardır. babamın verdiği eski radyo mutfakta camın önünde duruyor şimdi. illa ki bir ses olsun istiyorum iş yaparken bana eşlik eden.

yağmura sıcak bir evden bakmak gibisi yok..

sevgiler

Ayşe Marika Sağlam dedi ki...

deftere yazmak,kağıdın kesif kokusunu duymak hiçbir şeye benzemiyor işte....