Salı, Haziran 15

ne güzel bir yaz günü


müzik için goodmusicbox'a teşekkürler.

şimdi bu müzik açık. yorgun ama mutluyum. dün tansiyonum düştüğü için hiç iş yapamadım ya, bugün evi temizledim. banyolar, lavabolar pırıl pırıl. terası yıkadım. çamaşır astım. çay güzel demlenmiş. sarı stor perde var ya, üstüne bir de perde asayım, diyorum. hem rüzgarda kıpırdanır, hoş olur hem de şu ışığı biraz olsun keser. yazın loş eviçlerini seviyorum. ama sarı perde mi yoksa beyaz perde mi assam? sanırım beyaz asacağım. sabah tina'yı ıslak fırça ile fırçaladım, tüyleri kuruyunca serseri kargalara benzedi:) pis kum sevmiyor kızım hiç. sabah şikayet etti. kumunu da değiştirdim. şimdi bir yerlerde  huzurla uyuyor olmalı. birazdan hava serinleyince, uykulu, küçücük yüzü, incecik ama yüksek, kız sesiyle dolaşmaya başlar.




































fotoğraf la petite bastide'den. thank you!


ah, ne çok soru... akşam yemeği için pizza yapıp, yanında karpuzla mı servis etsem canım oğluma, yoksa peynirli makarna, köfte, salata mı? evde karpuz yok, ona karar verirsem, çıkıp almalıyım. biraz dinleneyim. çay güzel. müzik güzel. terliksiz bastığım parkede hiç toz olmaması harika.

2 yorum:

Yazmak iyidir... dedi ki...

Bayıldımmm! Müziğe, demlenmiş çaya, temiz parkeye, Tina'ya, benimkinin uyanıp yanıma geldiği zamanki tatlılığına, rüzgarda sakince kıpırdanan herşeye. Off uyku uyumak zorunda olmasaydık keşke, geceler boyu rüzgarın çıkmasını bekler, serinde yaşardım.

mavi dedi ki...

ahh o parkeler ve tozlar. yazın çıplak ayak gezmek haram olur onlar yüzünden :(
4.şarkıya bayıldım hep duyardım ama kim olduğunu bilmezdim. Teşekkürler. Bu arad o filmi sizin için tekrar izliycem söz :))