Cuma, Ekim 8

... ve nihayet günaydın!

başlayan iyi bir gün mü? öyle olmalı, çünkü yağmur gelecek bugün! her konuk için nabzım hızlanıp, panik yaparım, ama bu sefer ki daha başka. yağmur erkek arkadaşını getirecek, aileden ilk olarak bana takdim edilecek çocuk ve ne bileyim çok heyecanlı bu. hem iyi bir izlenim bırakmak istiyorum, hem yere göğe koyamadığım yağmur için nedense endişeleniyorum. çocuğa hem çok iyi davranmak istiyorum hem de birazcık istemiyorum. kimdir, neyin nesidir! heh heee... acayip muhafazakarım bugün.

bir sürü yemek yaptım. aklımda da hep yağmur'la arçil'in bir fotoğrafı vardı; beş yaşındaki yağmur, bir kaç günlük olan arçil'i kucaklamış, kocaman gülüyor, ön dişleri filan yok.  durun, gözyaşlarımı sileyim... heh hee bildiğiniz teyze oldum bugün. yemek yemeyi de unuttum. şimdi börek yedim, nefis olmuş. çikolatalı keke de bakıyorum, bi sn... çok güzel...  limonlu kek de güzel olmuştur bu durumda... hmm çikolatalı kek nefis... ben şimdi onu bitireyim. sonra vitaminlerimi içeyim, üstüme temiz bir kazak da giyince sahneye çıkmaya hazırım.

yazarım size fırsat bulursam, çocuğun fotoğrafını da çeker gösteririm size. hep birlikte karar veriririz:)


hür için.....................................




4 yorum:

justine dedi ki...

Merhaba,
ben de teyzeyim, çok iyi bilirim bu telaşlı hâlleri, fakat benim lilişim henüz çok küçük erkek arkadaş edinmek için:) Merak ediyorum, akşamınız nasıl geçti, demek ki yarın ilk iş periye bakılacak:)
Bloğunuzu uzun süredir takip ediyor ve çok beğeniyorum. "Hoşça" kalın.

Adsız dedi ki...

Eee, nedir durum? Gecer not aldi cocuk?

Ruhi dedi ki...

Merak ettim, ben de :)

endiseliperi dedi ki...

bekleyin birazcık. hala evdeler. fotoğrafları çektim;)onlara tarot falı bakacağım kahvemizi içerken. sonra ayrılacaklar. o zaman malumat veririm, oturur tartışır, kızı verelim mi vermeyelim mi bir karara varırız:)

birazdan görüşürüz.