Çarşamba, Kasım 3

hey, ankara!


yarın sabah ankara'da olacağım. akşama döneceğim. cebeci'ye, okula, şah kahvesine, kurtuluş parkına gidemem belki ama dost'a, imge'ye, mülkiyeliler birliği'ne mutlaka uğrarım.

bu arada az önce narcissus'un zencisi bitti. öyle muhteşem bir kitap ki arkadaşlar... dönünce, fırsat bulur bulmaz yazarım size. uçakta okumak için yanıma conrad'ın talih'ini alacağım. orada marlow var. yaşasın!


not: hareketli resim nerden? elbette erhan bey'den.



9 yorum:

erhan b. dedi ki...

fotoğraf falan çekebilir misin gitmişken oralara? dost'ta falan?

endiseliperi dedi ki...

çantaya atarım makinayı da, öyle dandik bir makina ki erhan bey, bakalım nasıl çekecek.

dost bizim zamanımızdaki değil artık. hatta son yıl değişmişti, bir sürü eklenti yapılmıştı, hatırlarsınız belki. daha ne değişiklikler olmuş, göreceğim yarın. ama dostu görmek heyecan verici. kızılırmak sinemasını görmek de... çok heyecanlı:)

sevgiler.

coraline dedi ki...

öncelikle hoşgeldin ankara'ya şimdiden:)yeni bir dost açıldı evet koskocaman sopuk tıkış tıkış bir yer ama eski dost halen duruyor mimarlar odasının altında.eskisi gibi yani.bir o dost vardı bir de kıtır vardı eskiden kalan (eski dediğim 1993-2000 arası,sen ne kdar eskiden bahsediyorsun bilemiyorum ama peri).kıtırı da değiştirdiler zaten.

kacakkova dedi ki...

iyi yolculuklar....

şenay izne ayrıldı dedi ki...

heyyy, pişman olacaksınız ankara ya geldiğinize. şaka şaka (yorumlarda şaka yapmazdım aslında) (şaka yaptığımı da belirtmezdim üstelik) (oluyor bazen) (hoş vakit geçirmenizi dilerim elbette) (karşılaşır mıyız dersiniz?) (ayyy ne çok şey oluyor) (birden)

deniz dedi ki...

Hoşgelirsin... Merak ediyorum izlenimlerini.. bakalım biz Ankaralıların şikayet ettiği şeyler, en azından Konur Sokaktakiler sana nasıl görünecek?

endiseliperi dedi ki...

selam herkese!
gittim ve döndüm. yorgunluktan ölüyorum şu anda. şehrinizi çok beğendim. pek dolaşamadım. çok, çok iş vardı. yarın da çok işim var, deli gibi iş... hmm cuma da öyle... cumartesi konuşuruz umarım. ev işi ve dinlenme olacak cumartesi.

canım sevgilim, teşekkür ederim çok. iyi bir yolculuktu ama yorucuydu işte.

öpüyorum hepinizi. ben yatayım şimdi.

sevgiler.

Adsız dedi ki...

cebeci, kurtuluş parkı, dost, imge, mülkiyeliler birliği... aahhhh gençliğimi hatırladım birden.. okulumu... yaşlanmış mıyım, büyümüş müyüm, bilemedim...

justine dedi ki...

Hoşgeldin ve iyi ki geldin! (Bloğa tabii, İstanbul ve Ankara çok uzak bana:))
Yazını merakla bekliyorum.