Çarşamba, Mart 16

uranüs iyi bi şey mi?


mart ayının entrikaları hiç bitmez. sana güler yüz gösteriyor olabilir ama chichikov gibi kapı arkalarında kar filan topluyor da olabilir fısır fısır. hiç güvenmeye gelmez. gerçi güzelim nisan ayına ulaşmak için karşımıza kerberos gibi çıkıveren bu mart ayına katlanmak gerekir. nisan ayını haketmemiz gerekir çünkü. her yıl aynı sınav, aynı mart engeli. mart ayını atlatmak için orpheus'un müziği mi olur, aineias'ın büyülü keki mi olur, herkesin bir yöntemi vardır. vardır da hep gelmiş ve hep gelecek olan nisan'a ulaşmak her seferinde kuşku dolu, umudumuzu sorgulayan bir çabayla mümkün olur. çabalıyoruz.

nisan'da bahar yağmurları yağar, ağaçlar çiçek açar ve resmi olarak astrolojik takvimi 21 mart'ta başlasa da koç burcu nisan ayının burcudur. 11 mart'ta uranüs burcumuza geçti ve bizde 7 yıl kalacak. bu 7 yıl neler olacak acaba, heyecanla bekliyoruz;)

4 yorum:

cenebaz dedi ki...

Koçlara çoook güzel şeyler olur, umarım bu 7 yıl boyunca. Çünkü oğlum da bir koç:))

endiseliperi dedi ki...

oooo çenebaz, n'aber yahu? bin yıl filan oldu görüşmeyeli. hiç bilemiyorum ki bu uranüs nasıl bir şey. şanslı günler vs diyor, bir romantizm ve sevecenlik dalgasından bahsediyor ama, pek emin değilim doğrusu. ben okuyunca biraz telaşlandım, bir koç olarak, hadi ne yapılması gerekiyorsa hemen yapalım, başlatalım şu 7 yılı dedim ama, aklımdakileri eleye eleye, bir tek akşama ıspanak yemeği yapmak kaldı:)

sevgiler, oğluna öpücükler.

Tolga dedi ki...

ben de koç burcuyum ve abilerim gibi olmayacağım.efendi olacağım.
söz!:))

endiseliperi dedi ki...

a-ha!... demek koçsunuz tolga beyi! şimdi her şey anlaşıldı:P şaka şaka. efendi olmak demode görünebilir, ama iyi bir şeydir. efendilik, terbiye centilmenlik ve nezaketi de kapsar, unutmayın. mahcup olabilmek ve iyi bir fren sistemini de dahil edersek, bırakın koç'un, 12 burcun en iyisi siz olursunuz. bu iyiliğimi de unutmayın:p

sevgiler.