Çarşamba, Mart 16

vicodin bir


6 yorum:

Unknown dedi ki...

vicodin demişken house yeniden almaya başladı bak onu hatırladım...

endiseliperi dedi ki...

hacivat, bizzat house düşünülerek yazıldı bu:) house vicodin'le daha sevimli. son dizinin başında ve sonunda çalan müzikler de bunlar. insan dinleyip dinleyip vicodin içmek istiyor.

sevgiler.

Unknown dedi ki...

ben de hayatta dizilerden bir sahne kesmem dediğim bir videoyu bu son bölümün son sahnesi için kullandım ve yayınladım...

http://supruntu.tumblr.com/post/3888067219/parti-ve-daha-esasl-parti

endiseliperi dedi ki...

ah! çok, çok sevmiştim o son bölümü. sen mi hazırladın acaba tumblr'a koyduğun videoyu? eğer öyleyse bir yerde kesseydin keşke, house suya daldığında. gerçi çocuklarla o "parti+daha esaslı parti," diyaloğu tadından da yenmiyordu ya, daha hoş olurdu sanki. bir de dizide peter gabriel'in "my body cage" şarkısı kullanılıyordu, onu bulamadım ben. çok, çok teşekkür ederim. belki ben de koyarım siteye o videoyu.

sevgiler.

Unknown dedi ki...

ah evet ben de tam suyun içinde iken kesip kesmeme noktasında şüpheye düştüm ama sonrasında o kadar güzel parti ve daha esaslı parti sözü geldi ki dayanamayıp kesmeden yayınladım.

Bu da şarkın : http://selenimo.posterous.com/house-md-7-x-16-peter-gabriel-my-body-is-a-ca

endiseliperi dedi ki...

çok teşekkür ederim, hacivat.şimdi mutfakta domatesli spagetti yaparken dinliyorum, çok iyi geldi. gerçi şarkının melodisi arasında şarap notaları da dinliyorum ben, ama ne yazık yok, vicodin de yok. house sağolsun, sen de sağol.

sevgiler çok.