Pazartesi, Ocak 1


ADALAR GÖRÜNMÜYOR

Günlük:

ipodlara müzik yüklendi. Hava güzeldi, çıktık. Arabayı Kalamış'ta bıraktık, kıyı boyunca yürüdük. Fenerbahçe parkına girdik. Dürbünle çevreye baktık, ama Adalar sisler içindeydi, göremedik.

Uzun, sesiz ve müzikli bir yürüyüştü. Dönüşte yemek yedik. Bora düşündü ki, ben yürüyüş yaparken müzik dinlemek isterim. Kendi kullanmadığı mp3 player'ına bir şarkı yükledi. Chick Corea. Daha yükleyecek. Ben de sabahları eğer yürüyüşe çıkmayı becerebilirsem, müzikle yürüyeceğim. Çikolatalı ve fıstıklı pasta yaptım yarın için.

Bu kadar. Bora uyuyor, çocukların konuşma sesleri geliyor odadan. Yorgun hissediyorum, biraz hasta gibi. Çayımı alıp, bitmek üzere olan kitabımı okuyacağım. Lawrence Block, M. Scudder Polisiyesi, Herkes Ölür

Sevgiler

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Annemler Buyuk Ada'da bir apartman dairesi almislar. Bana surpriz olsun diye. Yok, boyle buyuk ve kocaman surprizleri her an yapacak kadar zengin filan degiliz ama bizlerin hayaliydi adalardan bir yerlere sahip olmak. Olmus sonunda. Ben yazin, bir ara Istanbul'dayim. Siz Adalar'i sisten gorememizsiniz, belki bizim evde hep beraber balkonda oturur, cay iceriz, o zaman da Istanbul'u sisten goremezsiniz. Boyle birseyler yazismistik diye konusuruz.

Adsız dedi ki...

evet! evet! evet!nefis olur. hangi ada? büyükada olmalı. biz de çok istiyoruz Ada'da oturmayı. Fiyatı uygun bir ev bulsak yıllık olarak kiralamayı ve nefes almak için ne zaman boşluk bulsak gitmeyi çok istiyoruz.

Bora'nın da Arçil'in de hayatında Ada'nın yeri çok büyük.

sevgiler.

Adsız dedi ki...

Peri,

size yilbasindan once bir mesaj yollamistim, perilinka’ya, ama siber uzayda kayboldu galiba. bu da benden size yeni yil hediyesi. once asagidaki link’e tiklayin

http://adisney.go.com/disneypictures/narnia/main.html

birazdan bir kapi belirecek, dolabin kapagina tiklayip Narnia’ya gireceksiniz. Sonra acilan sayfada altta bir kure var, ona tiklayinca karsiniza bir harita cikacak. haritanin uzerinde solda linkler var. Tumnus’s Home linkine tiklayinca karsiniza yine bir kapi cikacak. Kapidan iceri girmeden once, bilgisayarinizin sesinin acik oldugundan emin olun. Iceri girdiginizde calan muzik sizin yeni yil hediyeniz olsun. Boyle sakin ve huzurlu bir yil gecirmeniz dilegiyle.
sevgiler

Pelin

not: Chronicles of Narnia’yi biliyorsunuz degil mi? Mr. Tumnus “The Lion, The Witch and the Wardrop” daki cin karakteri.

Adsız dedi ki...

Pelin,
Evet, tabi biliyorum. Çok teşekkür ederim hediye için. Açılması biraz uzun sürüyor; ben akşam ya da yarın bakarım artık. Şu an çocukların dersleriyle ilgilenmem gerek. Ara verince bir anda uzaklaşıveriyorlar dersten.

Umarım sakin ve huzurlu bir yıl olur. Belki biraz da değişiklik istiyorum; hoş, bir değişiklik, çikolata tadında bir şey:)

Senin de yeni yılın heyecanlı, sevinçli, sürpr,z dolu ve madem istiyorsun, huzurlu ve sakin de geçsin. Sevgilerimle.