Pazartesi, Şubat 19

Günlük:
Başım döndü

Bir Zamanlar Amerika filminde hatırlayacaksınız, çocuk çetesini kovalıyorlardı, çetenin en küçüğü sırtından vuruluyordu. Arkadaşları yanına geldiğinde, "ayağım takıldı" demişti ölmeden hemen önce. Ben de en son gözlerimin karardığını hatırlıyorum.

Dün sabaha karşı, su içmek için mutfağa gittiğimde müthiş bir baş dönmesi ve bulantı hissettim. En son "Bora" diye seslendiğimi hatırlıyorum. Bayılmışım, ama bayılırken başımı bir yerlere çarpmışım. NBA All Star maçı için uyanan Arçil sesimi işitmiş, koşmuş ama tutamamış. Alnım ve dudağım yarıldığı için yüzüm kan revan içindeymiş. Çok korkmuşlar. Ben kendime gelirken canım felaket yanıyordu, ama en kötüsü korkunç mide bulantısı ve baş dönmesiydi. Kulaklarımda da uğultu vardı. Çevremde koşturup duruyor, konuşuyorlardı panik halde. Son baktığım tarot falında yakın gelecek kartım "ölüm" çıkmıştı. Tuhaf olan o sırada bunu hatırlamam ve ölüyor olduğumu düşünmemdi. Bora ayaklarıma çorap ve üstüme sabahlığımı giydirdi, botlarımı bağlayıp merdivenlerden indirdi. Hareket bulantıyı daha da artırdı. Ama korkumuz dehşetle ağrıyan ve kıpırdatamadığım boynumdu. Korkudan sanırım, karıncalanmalar filan da hissettim o sırada.

Evin yakınındaki özel hastaneye gittik. Acil servisine. Herkes şaşkındı. Doktorlar bizden daha telaşlıydı ya da iyisi mi şöyle söyleyelim, dün gördüğümüz tüm doktorlar budala, hayattan bezmiş, şefkatsiz, ilgisiz ve yorgunlardı. Nitekim oradaki doktorlar sadece yüzümdeki kanları temizleyip yaraların üstüne bandaj yapıştırdılar. "Beyin tomografisi falanı filanı çektirmek lazım ama bizde yok, siz iyisi mi Numune'ye gidin" dediler. Numuneyi bulduk; kapıdan girdik, herkes sefil vaziyette, ne karşılayan var, ne derdimizi soran. Danışmaya gittik. Bahsi geçen aletleri bozukmuş, "Göztepe SSK'ya gidin, bir tek orada bulursunuz o aletleri," dediler. Herneyse, Göztepe SSK'ya gittik, bildiğimiz röntgen filmini çektirdik. Tomografi filan çektirmedik, kimse gerektiğini söylemedi. Beyin cerrahi dedikleri, 20'lerinde doğu aksanlı bir çocuk filme baktı, "bir şeyiniz yok, aşağıda ağrı kesici yaptırın"dedi. Aşağıda ağrı kesici yaptırdık, Bora birilerini tesadüfen bulup, kaşıma dikiş atılmasını sağladı. Dudağımdaki patlak küçük olduğu için ve dikiş atılırsa iz yapabileceği için sadece temizlenip, sarıldı. Eve döndük. Bora, çay ve peynir ekmek getirdi.

Tansiyonum çok düşük. Dün 7/5 ti, bugün 8/4. Ayağa kalkıp biraz yürürsem başım dönüyor. Bora, "acaba" dedi, "acaba güvenmesek mi bu doktorlara, ya beyin kanaması geçiriyorsan?" Hani etkisi bir süre içinde görülen beyin kanamalarından.

Bir ailem olduğu için çok duygulandım. Bu arada hayatımda hissetmediğim kadar şefkat gördüm. Canım Bora, öyle korktu, öyle endişelendi ki beni hastanelere taşırken. Sürekli elimi tutup öptü. Akşam şımarıklık yapmış, yanağımda geçmeyen şu güneş çillerinden ne kadar rahatsız olduğumu, saçlarımın da kırpık kırpık, feci olduğunu, gittikçe, allahım ne kadar çirkinleştiğimi söyleyip mızıldanmıştım. Bazen böyle aptalca hassaslaşıyorum ve ağlıyorum. Bora, aksine ne kadar güzel ve sağlıklı olduğumu, hem sigara içmediğim için tenimin ne hoş olduğunu söyleyip durmuştu. İşte arabada, "gördün mü üzüldüğün şeylerin ne aptalca şeyler olduğunu, anladın mı neye üzülüp neye üzülmemek gerektiğini" deyip hafiften azarladı beni. Ama her an her an şefkatini ve ilgisini hissettim. Canım.

Çocuklar çok korkmuşlar beni öyle gördükleri için. Ellerinden geldiğince destek oldular. Yataklarını topladılar, yıkanmış çorapları katladılar, su getirdiler. Atakan sürekli iyi olup olmadığımı sordu. Arçil, benim hastalığımla özdeşleşip müthiş bulantı hissetti, kusmaya çalıştı. Az önce yatarken de bana söz verdirdi yalnız başıma ayağa kalkmayacağıma ilişkin.

Bora'nın annesi ve babası çok ama çok ilgilendiler. Babası pansumancıyı bulup, adresimizi verdi. Annesi ilaçlar gönderip sürekli hastalığın seyrini sordu. Pansumancı bugün gelip tansiyonumu ölçtü. Yarın akşam ve sonrasında 5 kez daha gelip pansuman yapıp tansiyonumu ölçecek. Eğer düşmezse tansiyonun düşük olmasının nedenini araştırmak gerekecek.

Ben pek hastalanan biri değilimdir. Grip filan bile olmam nerdeyse. Sadece bazen çok yorulurum ve dinlenmek isterim. Umarım ciddi bir şey değildir.

Boynumu kıpırdatamıyorum. Yüzümdeki kocaman bandajların altındaki yaralar sızlıyor ve midemde zaman zaman bir bulantı hissediyorum. Ayağa kalktığımda da fazla yürürsem başım dönüyor. Şimdi herkes uykuda. Bora, salonda diğer kanepede yatıyor ve ben diğer kanepede hareket ettikçe iyi olup olmadığımı soruyor. Burnum sızlayıp, gözlerim doluyor zaman zaman. Hiç bu şekilde, bu yoğunlukta bir şefkatle, böyle bir sevgi ile karşılaşmamıştım. Tamam, sevilmiştim ama kimse böylesine içtenlikle ilgilenmemişti sanırım. İyi ki yalnız değilim. İyi ki yalnız değilim şu berbat, koca dünyada.

60 yorum:

Adsız dedi ki...

aylardir her yazdigini okuyorum, seni cok seviyorum, simdiye kadar hic yorum yazmamistim (eminim daha bircok sessiz takipcinden biriyim) ama bunu okuyunca cok merak ettim seni, cok cok uzuldum! pek cok gecmis olsun, bir an once iyilesmen dilegiyle...

-masal

Adsız dedi ki...

çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.. yazabilecek kadar iyi olmana çok sevindim. bu durumda bile etrafında olup bitenlerin, ne kadar şanslı olduğunun farkında olman ne güzel.. (ve tabii bu kadar şanslı olman) yine de dilerim bir daha böyle bir şey başına gelmez.. hepinize geçmiş olsun :)

eren

Adsız dedi ki...

gecmis olsun peri,
siteni yeni kesfettim ve cok begendim, sana acil sifalar diliyorum.

Unknown dedi ki...

Ay cok gecmis olsun yaaa!!!! Cok uzuldum, hay Allah! Belki gizli sekerin vardir. O bayginlik yapiyor diye biliyorum ben. Ama ciddiye al, birkac tahlil yaptir, bir doktor gor bence. Yoruluyorum bazen diyorsun ya, o da sekeri dusundurttu bana. Tabii ben bilemem, ahkam kesiyorum.

Bu arada, bizim bu hastahanelerin haline cok uzuluyorum, cok kiziyorum. Herkes Turkiye'de depremden filan korkar, ben birimiz hastahaneye dusecegiz diye korkuyorum. :o( Ve burasi Istanbul! Olacak sey degil...

Yine cok cok gecmis olsun. Ailen de beni cok duygulandirdi, ne guzeller!

Adsız dedi ki...

oncelikle gecmis olsun...umarim ciddi bi sey yoktur...
ama bu durum bir kez daha gosteriyorki turkiyedeki saglik sistemi kisilere falan baglanmaksizin gittikce cokuyor...dusunsene beyin tomografi cekecek bi hastane yok.sagligin ne kadar ciddi bi sey oldugunu hep boyle yetersiz ozel hastaneler, bezdirilmis doktorlar veya sigortasiz ve parasiz olup gerekli saglik hizmeti alamayan insanlarla ilgili seyler okudukca cok daha iyi kavriyorum.
neyse bak iyi yani da var hastaliginin sevildigini hissetmissin:)
temmuz

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Yasadiklarinizi okuyunca cok uzuldum ve cok duygulandim. En cok da cocuklarin kucuk adamlar gibi cabalamalari beni etkiledi.Saglik sistemine de doktorlara da hic inancim yok ama siz lutfen detayli tahliller yaptirin ve arastirin.
Tekrar acil sifalar dilerim.

Figen

Adsız dedi ki...

gecmis olsun Peri, cok gecmis olsun. acil sifalar dilerim.

Sanem dedi ki...

Cok gecmis olsun Peri, boyun agriniz hala devam ediyor mu bilmiyorum ama kesinlikle tomografi cektirmenizi oneririm. Nasil olsa bu zamana kadar bir sey olmadi, artik gerek yok demeyeceginizi biliyorum.Kendim de saglik sektorunde olmama ragmen yasadigim ulkedeki acillerin ne kadar agir islediginden sikayet eder dururum kendimce ama ne olursa olsun en azindan mudahalenin tam yapildigina bir kere daha emin oldum yazinizi okuyunca. Tekrar cok gecmis olsun ve acil sifalar dilerim, sevgiler..

Adsız dedi ki...

Çok geçmiş olsun Peri Hanım. Lütfen dikkat edin kendinize. Bir de naçizane önerim, sarımsak felan yiyin. İyi geliyor tansiyona. Ne zaman annemin tansiyonu düşse bir diş sarımsağı hafifçe tuzlayıp yer ve biraz uzanır.
Yaralarınızın da bir an önce iyileşmesi dileğiyle.
Ceren

Adsız dedi ki...

günaydın sevgili peri,

çok geçmiş olsun dileklerimle,en kısa zamanda şifaya kavuşman dileğimle..

Meltem dedi ki...

Çok geçmiş olsun pericim. Çok çok üzüldüm. İnşallah ciddi bir şey çıkmaz. Ama ihmal etmeyin derim ben de. Baş dönmesi, mide bulantısı bayılma bir tanıdığımın da başına gelmişti. İç kulakta dengeyi sağlayan bir sıvı veya ona benzer bir yerde bir dengesizlik tespit edilmişti. Ve bu rahatsızlık ciddi bir şey. Bir süre çok dikkat edilmesi ve kontrol edilmesi gerekiyor. Seninki bundan olmayabilir tabi ama bence ihmal etme. Tekrar geçmiş olsun. Yazdıkların ben sulugözlüyü ağlatmaya yetti de arttı bile. Kendine iyi bak.

celerone dedi ki...

Ay Pericim,

Çok korktum ben. Hemen okudum yazını, sonra da telefona elim gitti. İyi de biz seninle tanışmıyoruz ki? Bunu ancak sonra hatırladım. En yakın arkadaşlarımdan biri hastalanmış, tanışmasam ne yazar?

Geçmiş olsun. Yorgunluktan olabilir. Bora ihmal etmez, sonuna kadar takip eder diye düşünüyorum. Ama bize haber ver olur mu?

Sevgiler,

me dedi ki...

Sessiz sessiz okurdum ben sizi,ama bu son postu okuyunca ses çıkarmak istedim.Geçmiş olsun,çabucak geçsin gitsin.Endişelendirmek istemem sizi,ama bence başka bir doktora da görünün,ihmal etmeyin.

Annelog Atölye dedi ki...

Geçmiş olsun Peri. Son yazdığın gerçekten önemli. Böyle hissedebilmek çok önemli.

Adsız dedi ki...

sevgili peri;
çok geçmiş olsun. insan özellikle hasta iken yanlız olmadığına şükrediyor. iyiki sevdiklerin yanından ve biz de varız. Kendine dikkat et.

cenebaz dedi ki...

Çok, çok, çok geçmiş olsun. En kısa sürede şifa bulman dileği ile.

Adsız dedi ki...

Çok geçmiş olsun tatlım... Aile bireylerine de geçmiş olsun diyorum. Güçlü ve bağları kuvvetli bir aile demek kötü günlerde birbirine sıkıca kenetlenen aile demek:) Normal günlerde gel git lerin olması o kadar normal ki... Yani insanız değil mi sonuçta herkes herkese benzeseydi altı milyar insana ne gerek vardı. Önemli olan gerektiğinde iyi bir takım olabilmek ve birimiz hepimiz hepimiz birimiz için sloganını hayata geçirmek:)

Ben seninle ve ailenle gurur duydum. Tansiyon düşüklüğüne gelince....Aylarca bu nedenle bayılıp ayılmış biri olarak:) sana bir numaralı ilacın soda olduğunu söyleyebilirim. Bu ilaç beni eski günlerime döndürdü:) Soda iç kısacası:)

ve canım felaket habercisi olmak istemem ama hastanelerle çocukluğundan beri haşır neşir olan biri olarak kendini biraz toplayınca en azından genel kan testi yaptırmanı şiddetle tavsiye ederim...

Kafanı çarptığın için ilk önce beyine bakılmış...Yüksek tansiyon nedeniyle bayılmış olabilir misin die... İlk yapılan budur... Kustun mu veya burnun kanadı mı die sorulmuştur belki de:)

Bu sadece sonuç kontrolü..Nedeni bulmak için daha hassas olmak gerekiyor:)

Neyse çok konuştum...Umarım son yazdıklarım canını sıkmamıştır...

En kısa zamanda gücünü kuvvetini toplamanı dilerim.

Sevgiler

teyzenteyfik dedi ki...

Ahh Peri,
benim de burnumu sizlattin simdi :(

Cabuk iyiles, hic canin acimasin, hemen gecsin hepsi.

uykucu dedi ki...

çok geçmiş olsun bencede hemen sıkı bir tetkikten geçmen lazım gerçi bazen pek bir şey bulamıyorlar o anki basit tansiyon düşmesinede bağlıyorlar ama yinede ihmale gelmez..

tavsan dedi ki...

Peri, cok cok gecmis olsun. benim de bu asamada tek soyleyebilecegim bir universite hastanesine gitmen. Orada butun tetkikleri yaparlar sana; sonucta onlarin da hastalara ihtiyaci var cunku. Istanbul'da hic yasamadigimdan hangi hastane veya doktor iyidir bilemiyorum ama. Bir de, sakin ihmal etme.

Binnur A. Ö. dedi ki...

Sevgili Peri
sayfana tıkladıgımda görmek isteyebilecgim en son yazı boylesi bri kaza yazısı. cok üzüldün gercekten. bir daha boyle bir yazı yazmanı gerektirecek bir sorun yaşamamanı diliyorum. grip bile olma diyorum hatta. gecmis ve bitmis olsun......
bu dunyada elbet yalnız degilsin. biz ailen gibi yanında degiliz ama sanal da olsak varlıgımız azcok sana güc veriyorsa ne mutlu...
Bir an evvel iyileşmeni diliyorum..
Sevgiler

Adsız dedi ki...

dünyanın tüm perileri ;
lütfen endişeli peri iyi olsun,canı acımasın,hemen iyileşssin ,burnumuzun diregi sızlamasın.

güzel peri,
en kısa zamanda iyi bir kontrolden gecmeyi ihmal etme lütfen.boraya arcile atakana tesekkürler sana iyi baktıkları için.
sevgiler,secil

Lapis lazuli dedi ki...

Sevgili Peri,
Gecmis olsun, gercekten sevgi dolu bir aile icinde olmak ne iyilestirici bir duygu di mi :)

Vertigo diye bir hastalik var, netten cok fazla bilgiye ulasabilirsin ama kisaca vucuttaki dengelerin saglanmasindaki problemlerden kaynaklaniyor. Baslica sebep kulak ici sivisi... Mide bulantisi da belirtilerden biri.
Sikayetlerin devam ederse bir kulak ,burun uzmanina sor istersen bu vertigoyu. Sevgilerimle :)

Margot dedi ki...

Sevgili Peri,
En yakın zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum. Günler süren yatak mahkumiyetinden sonra bunu gerçekten en içten dileklerimle söylüyorum. Çabuk iyileş.
Sevgiler,

Elif Derviş dedi ki...

Çok çok üzüldüm gerçekten :(( Umarım şimdi daha iyisinizdir. Ben de diğer arkadaşlara katılıp aman tetkikleri ihmal etmeyin diyeceğim...nolur nolmaz...tekrar çok geçmiş olsun.

Adsız dedi ki...

Sevgili Peri Hanım,

Çok geçmiş olsun. Bir an önce şifa bulursunuz umarım. Bence de sonuçtan çok sebebe odaklanmak lazım ve bunun için iyileşir iyileşmez ciddi bir genel kontrolden geçmeniz lazım.

Vertigo dedikleri acep Meniere sendromu mudur? Bende var da, benzettim ona. Eğer oysa, sıkıcı bir rahatsızlık ve hep dikkat etmek gerek. Umarım ciddi birşey değildir sizinki. Yine de kesinlikle ciddiye alın derim.

anl dedi ki...

çok çok geçmiş olsun.birkaç gündür okuyamamıştır günlüğünüzü, birden çok şaşırdım.tekrar geçmiş olsun.

Adsız dedi ki...

Cok gecmis olsun :/ Umarim her sey yolundadir simdi.

özden dedi ki...

çok geçmiş olsun. en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim. insanın sağlıklı ve sevdikleriyle beraber olması şu hayattaki en önemli şeyler. ama ne yazık, ikisinin kıymetini de sadece böyle zamanlarda hatırlıyoruz ve pek çabuk da unutuyoruz.

yasemin dedi ki...

geçmiş olsun endişeli peri

miso dedi ki...

noooluyor orada, nooolluuyorrr? bir gün bakmadık bloga, peri hanım yerlere düşmüş, en önemli yerini çarpmış, ailesi kafayı üşütmüş! Lütfen hemen her tür eziyeti göze alarak gerekli/gereksiz tetkiklerinizi yaptırın sevgili peri. Sonra da nazar olma durumuna karşı bir önlem alın. (okuma/kurşun döktürme...)

seviyoruz çok
iyileşin hemen
lütfenn
miso

Sndrfknella dedi ki...

Çok büyük geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla yine de ucuz atlatmışsınız ciddi bir kazayı. Umarım bir an evvel sağlığınıza kavuşursunuz. Lütfen bizleri de gelişmelerden haberdar edin.

Sevgiler,

Adsız dedi ki...

Sevgili Peri,

Gecmis olsun. Simdi oglum -ki sadece ucbucuk yasinda- donup bana bakip "Annecigim, ben seni cok seven bir cocugum" dedi. Oysa ki iki dakika once ben ona tuvaletten sonra ellerini yikamadigi icin feci sekilde kizmis ve hatta kendimi dizginleyemeyip bagirmistim.
Bizi sevenler var evet, var. Bakmayi ve hissetmeyi ne kadar iyi bilirdik eskiden, korelmisiz. Haydi kendimize gelelim.
Seni seviyorum Peri, yazdiklarindan, yuregindekilerin guzel oldugunu hissetmemden dolayi.

Gecmis olsun.

Esen.

Zeynep B. dedi ki...

hayırdır neler oluyor böyle? Çok geçmiş olsun ! Umarım ciddi bir şey çıkmaz.

Evin her yerlerine, üstüne başına nazar boncukları doldur !!

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun peri hanımcım..dikkat edin kendinize..ve daha ciddi manada bir doktor kontrolüne gitmeyi ihmal etmeyin..selam ve dua ile..

asliberry dedi ki...

Sana ve Bora'ya ve Çocuklara son paragrafa uygun bir şarkı hediye edesim var:

http://www.youtube.com/watch?v=E8u4caYWCQ8&mode=related&search=

Adsız dedi ki...

canım benim ya:(
peri bunun nedenini lütfen net bir şekilde öğren olur mu ..
çok ama çok geçmiş olsun..
Allah seni önce Arçil e sonra Bora bey e ve tüm sevenlerine, ve tabi ki bizlere bağışlasın..
Bir de vaktin olduğunda şuraya bakar mısın lütfen..
Ben de bugünlerde denge kaybı yaşıyorum..
İnşallah seninkisi basit bir orta kulak problemidir..
o güzel yüreğinden sevgiyle öperim
sağlıcakla kal

Adsız dedi ki...

Bunu çok severim..
Bende sana..
Bir de bunlar

seni çok seviyorum..

Adsız dedi ki...

BendeN Sana olacaktı..Aceleden elim ayağıma karıştı..

gaykedi dedi ki...

A a a....ben yeni okudum basina gelenleri...gecmis olsun canim ve kimse benden once ölmesin lutfen yaa !

Lilium Bosniacum dedi ki...

geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin...

ssbb dedi ki...

Geçmiş olsun Endişeliperi, ucuz atlatmışsınız.
Tansiyon düşmesi genelde korkulacak birşey değildir, hatta yüksek olmasından evladır, ömrünüzü uzatır.
Sizinki bunun en sık rastlanan formu olan, yataktan kalkınca oluşan ortostatik (pozisyonel) hipotansiyonu düşündürüyor.
Yapmanız gereken sadece yataktan bir anda değil, önce oturup, vücut buna alışınca kalkmak. Soda ve biraz tuzlu yeme önerilerine de katılıyorum.
Yaralarınıza da su değdirmemeye çalışın.
İnsan sağlığının kıymetini gerçekten tehlikeye düşünce anlıyor.
Tekrar geçmiş olsun .

enne dedi ki...

Peri Hanım,

Geçmiş olsun. Kızımın deyimiyle periler sizi "puff" diye iyileştirsin en kısa zamanda...

fatih demir dedi ki...

Peri Hanim,
Cok gecmis olsun. Ben de cok hastalanmam ama bazen basim doner. Demir dusuklugu mu ne oyle birseyden oluyormus galiba...
Her neyse tahlilleri ihmal etmezseniz iyi olur. Ihmal ederseniz de siz zaten iyi olursunuz :)
Allaha emanet olun...
Fatih Demir

Unknown dedi ki...

Endiseli Periiii! Bizi daha fazla endiselendirmeden, bari bir ce-e diyiniz!

daphnevega dedi ki...

Çok büyük geçmiş olsun, umarım şu an çok daha iyisindir.. En iyi dilekerimi yolluyorum sana..

minny dedi ki...

Aklima bir arkadasimin da ayni seyi yasadigi geldi. Ona kona teshis vertigo idi. bence mutlaka uzman bir doktora gorunmeniz lazım. Cok gecmis olsun.
Aslihan

Adsız dedi ki...

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ÖYLE DUYGULANDIM Kİ. ŞİMDİ MESELA NE YAZACAĞIMI BİLEMİYORUM. HEPİNİZİ GERÇEKTEN KUCAKLAMAK İSTİYORUM. ŞİMDİ ASLIBERRY ARADI, "KENDİMİ FİLM YILDIZLARI GİBİ HİSSETTİM YORUMLARI GÖRÜNCE VE NE YAZSAM SANKİ, ONLARIN DİYEBELİCEĞİ ŞEYLER OLACAK; KOMİK OLACAK" DEDİM:)

HEMEN GİDİP KAN TESTLERİNİ YAPTIRMAM GEREK BİLİYORUM, AMA ŞU BANDAJLARIN YÜZÜMDEN ÇIKMASINI BEKLEMEK İSTİYORUM.BİR CHECK UP'TAN GEÇECEĞİM SONRASINDA. SÖZ.

RAPOR VERİYORUM:
BOYUN AĞRIM AZALDI. HALA EĞİLİP YERDEN BİR ŞEY ALAMIYORUM AMA DÜZELME YOLUNDA.
TANSİYONUM HENÜZ TAM NORMALLEŞMEDİ AMA İYİYE GİDİYOR. 9/5. AKŞAMÜSTÜ YİNE BANDAJLAR DEĞİŞİP, TANSİYONUM ÖLÇÜLECEK. DAHA BİLE İYİ OLABİLİR. BU ARADA SAĞ GÖZKAPAĞIM, (DİKİŞ ATILAN BÖLGEDEKİ GÖZÜM) DÜN ŞİŞTİ VE BİR BÖLGE MORARDI. GÖZBEBEĞİMİ OYNATIRKEN AĞRIYOR. ÜST DUDAĞIM DA BİRAZ ŞİŞ, AMA BUNUN YAKIŞTIĞINI SÖYLEMELİYİM:)

DESTEĞİNİZİN ANLAMI BENİM İÇİN GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK. BUNU ANLATMAM ŞU AN ÇOK ZOR. "HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM," DESEM KENDİMİ TUHAF HİSSEDER, UTANIRIM. İÇİMDEKİ DUYGUYU DA GİTMİŞKEN TETKİK ETTİRSEK ŞU SEVGİ DENİLEN ŞEYİN ÇOK AMA ÇOK ARTTIĞINI TEŞHİS EDECEKTİR DOKTOR.

ÇOCUKLAR HALA ÇOK İYİLER. ÖNCEKİ GÜN ATAKAN KORKMUŞ, BENİ ÖYLE GÖRMEKTEN DOLAYI, ARÇİL'İ ÇAĞIRMIŞ YANINA. DÜN DE YATAKTAN "BENİ NE KADAR SEVİYORSUNUZ, ÖĞRENMEK İSTİYORUM" DİYE BAĞIRIP ŞIMARIKLIK YAPIYORDUM. ATAKAN GENELLİKLE YANIT VERMEZDİ BUNLARA UTANIP. DÜN GELİP SARILDI VE BU KEZ KOCAMAN ÖPÜP, "ÇOOOK SEVİYORUM!" DEDİ:) ARÇİL MUTFAĞA GİDİP BİR ŞEYLER YAPMAM GEREKTİĞİNDE HEP YANIMDA. BİR ŞEYE İHTİYACIM OLDUĞUNDA, "ANNE N'OLUR BENİM ADIMI SESLEN" DİYOR:)

BORA, İLGİSİYLE, ŞEFKATİYLE İNANILMAZ HOŞ BİR ADAM OLDU. YANİ BU DOZ DUYGUSALLIK ONA NE KADAR YAKIŞTI ANLATAMAM:)

ŞİMDİLİK BU KADAR. YİNE YAZARIM.
KUCAK DOLUSU SEVGİLERİMLE.

yasemin dedi ki...

iyi olduğunu duyduğuma sevindim :) tekrar geçmiş olsun.

Sndrfknella dedi ki...

Çok sevindim... bu arada şu nazar boncuğu işini de ihmal etmeyin ;)

Sevgiler,

ece arar dedi ki...

blogunu her günkü gibi açtığımda böyle bir yazıyla karşılaşacağımı bilmiyordum... beklemiyordum ve açıkçası istemezdim... umarım şimdi daha da iyisindir... şımar tabii, böyle anlarda şımarmaktan daha güzel ne olabilir... çok geçmiş olsun. bize bildir.

ümran dedi ki...

Çok geçmiş olsun peri..Lütfen ihmal etme..

Asortik Krep dedi ki...

Çok geçmiş olsun..
En yakın zamanda iyi olduğunuz haberlerini almak dileğiyle ..

Adsız dedi ki...

çok geçmiş olsun!İhmal etmeden bir check up yaptırın.

Adsız dedi ki...

Umarım daha iyisindir. Çok geçmiş olsun çok..

endiseliperi dedi ki...

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Gittikçe daha iyi oluyorum. Benim gibi evin içinde sürekli dolaşmayı seven biri için hiç iyi değil böyle yatmak.

Bu sıcak ilginizin beni daha kısa sürede iyileştireceğine eminim.

Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Peri Hanım,
çok afedersiniz, ama çok! o kadar geç gördüm ki yazınızı.. yâni birbirimize sağlık da dilemeyeceksek niye varız burda! kendime kızıyorum şimdi, dalgınım kaç gündür, annemi uğurlayacak olmanın telâşıyla gözümden kaçmış. geçmiş gitmiş olsun inşallah! işin tuhafı benim de her zaman yüksek seyreden tansiyonum 9/5, 8/6 gibi şu ara ama mide bulantısı falan yok, sâdece müthiş sâkinim. hiç olmadığım kadar. koçlara nazar mı değdi ne :))
dilerim başka bir sorun çıkmaz ve bir an önce eskisinden daha sağlıklı olursunuz. şimdi size dilek kutumdan güzel duygular gönderiyorum, umarım işe yarar..

filiz dedi ki...

çok geçmiş olsun....kendinize dikkat edin ve bizi sizsiz bırakmayın
sevğiyle...

Adsız dedi ki...

Candan Hanım,
Ne demek canım. Çok teşekkür ederim, geldiğiniz için.

Filiz hanım, kendime dikkat ederim.

Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun..sayfanıza arasıra baktığımdan geç haberim oldu..endişelerinizden kurtulun bir şeyiniz kalmaz.. :)