Cumartesi, Ekim 24

geçelim.












bazı kızlar vardır; "ah ya, bir yere gidip dans etsek, ya" derler. onları hayranlıkla, içimde kıpır kıpır bir coşkuyla dinlerim. benim hiç, ama hiç dile getirmediğim bir şeydir bu. eskiden, sadece sarhoşken dans ederdim, bazen de evde tek başınayken. insanın dans etmesi, dans etmeye ihtiyaç duyması, dans etmek istiyorum, demesi ne güzeldir. şimdi hiç dans etmiyorum. eğer dans ediyor olsaydım, bugün, yani şu güneşli cumartesi gününde, bu şarkılarla dans ederdim. siz dans edin, ben seyredeyim.

3 yorum:

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Perikızı,
Müzikler çok güzel.
Bence, sen de bu defa dans edersin.
Hadi!
:)))

Cicekli Balkon dedi ki...

Merhaba,

size ilk defa rastladim bugün.
Tamamen tesadüfi yani... okudum bir kac yazinizi.

Sonra düsündüm...sizi bloguma mutlak eklemeliydim, ama hangi kategori altinda?
Degerli bir insan oldugunuz ortada, ama nedense isminiz o kategori altinda olsun istemedim.

Sizde hüzün var, bana sonbahari hatirlatan, yüregime dokunan ince bir hüzün. Ve ben sonbahari da, hüznü de, moruda cok seviyorum. Onun icin sizi "Sonbahar cocuklari "kategorisine koydum. Hep ilk bahar olsun bahtiniz...

icimden geldi bunlar, yazmak istedim

sevgilerimle

endiseliperi dedi ki...

ekmekçikız,
yok yahu, bu müziklere rağmen etmedim. hem bana sahne sanatları yakışmıyor, bacaklar, kollar salkım saçak oluyor:)

çiçekli balkon,
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi:)değerli insan kategorisinde olmak fena olmazmış:P ben çok neşeli bir insanım, çok gülerim. hem biliyor musun, tam da ilkbahar çocuğuyum ben, nisan'da doğdum. benim çok eski çok sevdiğim bir kız arkadaşım vardı, benim şu melankoli kraliçesi hallerime çok gülerdik. yani melankoli aslında benim kendimde görüp, dalga geçtiğim bir şey. bir kategori olarak var elbette bende o hüzün şeysi. ama kendimde izlediğim şey şu;, müthiş bir alaycılıkla kahkahayı patlatmak. evet evet öyle. kendimde dahil her şeyle dalga geçip gülerim ben. ama işte noluyorsa oluyor, hüzün basıyor bir yerde bana, senin de farkettiğin gibi.

sonbahar çocukları... sonbahar çocukları... hımmmm fena değil, çok gösterişli bir hali var, ama fena değil. hadi öyle olsun.

sevgiler ve hoşgeldin, bakalım neler neler yazacaksın:)